Πρωτομαγιά στην Αμοργό, Hike & Run. 27 Απριλίου / 2 Μαϊου

απο Irene's Healthy Life
Παράθυρο με φώς στο απέραντο γαλάζιο, στο νησί που έχει την ικανότητα να σε μαγέψει!
Ένα γεμάτο τετραήμερο**, 5 διανυκτερεύσεις και 4 ημέρες που θα σας μείνουν αξέχαστες..Το χρώμα του νησιού και η φιλοξενία των Αμοργιανών θα σας εκπλήξουν. Λέγεται ότι η Αμοργός έχει την πιό ωραία χώρα των Κυκλάδων και όχι αδίκως. Όσο για το φαγητό;; Όταν δοκιμάσετε θα τα πούμε!!!
**(Όποιος επιθυμεί μπορεί να κάτσει και μια διανυκτέρευση παραπάνω με αναχώρηση  ΤΡΙΤΗ 2 Μαίου)

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 

ΠΕΜΠΤΗ 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Σαλπάρουμε από Πειραιά στις 5.30 το απόγευμα με Bluestar Ferries και φτάνουμε στην Αιγιάλη στις 2:00 το βράδυ.  Μεταφορά με πουλμανάκι μέχρι το ξενοδοχείο μας στην Αιγιάλη.

ΠAΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
Θα ξυπνήσουμε χαλαρά γιατί την προηγούμενη μέρα ταξιδεύαμε. Όσοι επιθυμούν θα μπορούν να  έρθουν σε επαφή με μια πρώτη δοκιμή και γνωριμία με το βυθό της Αιγιάλης. Προκειται για τ
ο Try Scuba ενα πρόγραμμα το οποίο εισάγει τους ανθρώπους στην αυτόνομη κατάδυση με ένα τρόπο ιδιαίτερα εύκολο και χαλαρωτικό από την ηλικία των 8 ετών! Κατά τη διάρκεια του προγράμματος θα μάθετε πως να χρησιμοποιείτε τον εξοπλισμό  αυτόνομης κατάδυσης και θα διδαχθείτε βασικούς κανόνες ασφαλείας. Θα πραγματοποιηθούν κάποιες ασκήσεις βασικών δεξιοτήτων σε ρηχά νερά και θα ακολουθήσει μια όμορφη βόλτα στα 5 μέτρα βάθος.
Συγκεκριμένα περιλαμβάνει: μισή ώρα θεωρία έξω απο το νερό, μισή ώρα ασκήσεις μέσα στο νερό και στη συνέχεια μεταφερόμαστε βαθύτερα μαζί με τους εκπαιδευτές σε έναν ύφαλο όπου θα δούμε υπέροχα ψάρια. Πρόκειται για μια δραστηριότητα με συνολική διάρκεια 3 ωρών και κόστος 60 ευρώ εφόσον μαζευτούν 10 άτομα.

Πιθανόν να αποκτήσετε κι εσείς μια τέτοια φωτογραφία!

Οι υπόλοιποι της ομάδας χαλαρώνουμε με καφεδάκι στον όρμο της Αιγιάλης και η ομάδα ενώνεται πάλι για να πάμε όλοι μαζί για μια μικρή πεζοπορία που ξεκινάει απο Ασφοντυλίτη και καταλήγει στον Ανω Ποταμό. Θα είναι περίπου 6 χιλιόμετρα με μαγευτική θέα στο απέραντο γαλάζιο και όχι μόνο!

 Ο Ασφοντυλίτης είναι ένας εγκαταλελειμμένος αγροτικός οικισμός στο βόρειο τμήμα της Αμοργού, στην περιοχή της Αιγιάλης. Η αποκλειστική χρήση ξερολιθιάς σε όλα ανεξαιρέτως τα κτίσματα του οικισμού -πλην της ολόλευκης πινελιάς της εκκλησούλας του Αγίου Νικολάου– καθιστά τον οικισμό μνημείο αγροτικής αρχιτεκτονικής μοναδικό στις Κυκλάδες. Το όνομά του προέρχεται, κατά πάσα πιθανότητα, από τους ασφόδελους, που σε αφθονία φύονται στην περιοχή. Το πλέον διάσημο αξιοθέατο του Ασφοντυλίτη αποτελούν οι περίφημες βραχογραφίες, σκαλισμένες πάνω στις μεγάλες πέτρες, που αφθονούν στην περιοχή, από το χέρι του Μιχάλη Ρούσσου, ενός ανάπηρου αυτοδίδακτου καλλιτέχνη, που έζησε εδώ κατά το πρώτο μισό του 20ού αιώνα. Τα έργα του απεικονίζουν σκηνές της καθημερινότητας του χωριού, πρόσωπα και ζώα, αλλά καταγράφουν και ονόματα ή χρονολογίες προφανώς σημαντικές για τον ίδιο.

Βραχογραφίες στον Ασφοντυλίτη

Το χωριό προσφέρει εντυπωσιακή θέα στο νότιο τμήμα της Αμοργού και μια απίστευτα ειρηνική ατμόσφαιρα.

Στη συνέχεια της πορείας μας θα συναντήσουμε το μικρό εκκλησάκι του Αγίου Μάμα, σε ένα απο τα πιο γνωστά και παλιά μονοπάτια του νησιού, την Παλιά Στράτα, το οποίο συνέδεε την Αιγιάλη με την Χώρα. Βρίσκεται σε αρχαία θέση (πρωτοκυκλαδική) όπου πιθανολογείται η ύπαρξη ιερού των ιστορικών χρόνων. Ο Άγιος Μάμας στις ελληνικές δοξασίες φαίνεται να σχετίζεται με τους αρχαίους θεούς προστάτες των ποιμένων. Προφανώς και γι αυτό βρίσκετε σε μια απόκρημνη πλαγιά με πολλά πολλά κατσικάκια! Όσο για τη θέα απο το λεγόμενο “μπαλκόνι” του Αγίου Μάμα…δείτε την παρακάτω φωτογραφία!

Αγιος Μάμας

Η θέα απο τον Αη Μάμα.

Αφού ολοκληρώσουμε την πεζοπορία μας που είναι περίπου 6 χιλιόμετρα και θα χρειαστούμε 2 ώρες, μέχρι τον άνω Ποταμό, θα μεταφερθούμε στο χωριό Λαγκάδα.

Σοκκάκι στο χωριό Λαγκάδα

Εκει θα γνωρίσουμε το παραδοσιακό χωριό και τα σοκκάκια του, θα γευματίσουμε σε ταβέρνα στο χωριό  και στη συνέχεια θα πάμε μέχρι την Αγία Τριάδα που βρίσκεται μέσα στο βράχο για να απολαύσουμε ένα μοναδικό ηλιοβασίλεμα! (εαν είμαστε στην ώρα μας!!!) Το βραδάκι κάπου θα πιούμε ψημένες ρακές φυσικά!

Αγία Τριάδα του βράχου

ΣΑΒΒΑΤΟ 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

ΠΡΩΙΝΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

Μεταφορά με το πούλμαν της διοργάνωσης στον Άγιο Παύλο και περνάμε με καραβάκι  απέναντι στο νησί Νικουριά, ακατοίκητη νησίδα απέναντι από τον όρμο της Αιγιάλης. Εκεί θα επισκεφτούμε το εκκλησάκι της Παναγίας θα ανεβούμε στην κορυφή του νησιού όσοι επιθυμούν συμμετέχοντας στο spike και θα κάνουμε τις βουτιές μας.

Στην Παναγία της Νικουριάς, απο την περσινή εκδρομή μας.

Τι είναι όμως το “spike”? Πρόκειται για ένα ψυχαγωγικό αγώνα, όπου οι συμμετέχοντες ξεκινούν απο το επίπεδο της θάλασσας και αρχίζουν να ανεβαίνουν με κατεύθυνση μία απο τις κορυφές του νησιού, όπου βρίσκεται εκεί το σημείο check point και με μία σφραγίδα παράσημο που θα λάβεις στο χέρι σου αφου κατέκτησες την κορυφή, επιστρέφεις στην αφετηρία. Το ενδιαφέρον και παιχνιδιάρικο σε ολο αυτό είναι ότι δεν υπαρχει σηματοδοτημένη διαδρομή (αλλά και κανένας φόβος να χαθείς αφού βλέπεις που πρέπει να πας, αλλά στο υποδεικνύουν και οι εθελοντές ) και ναι νιώθεις ΚΑΤΑΚΤΗΤΗΣ της κορυφής της  Νικουριάς, ενώ έχεις διασκεδάσει και γυμναστεί παράλληλα με έναν πολύ ευχάριστο τρόπο!
Θέλεις απλά να ΑΡΑΞΕΙΣ να ΧΑΛΑΡΩΣΕΙΣ και να χαρείς τη βραχονησίδα? και αυτό είναι σεβαστό και γίνεται. Εαν υπάρχει ενδιαφέρον μπορούμε να κάνουμε και γιόγκα! Στρωματάκι να φέρεις!

Γιόγκα στην παραλία της Νικουριάς

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

Μεταφορά στην ΧΩΡΑ της Αμοργού. Ξενάγηση και επίσκεψη στο Κάστρο και στο μουσείο, περιήγηση στα σοκάκια. Παράλληλα διεξάγεται και ο παιδικός αγώνας του Amorgos Trail Challenge. Επιστρέφουμε στην Αιγιάλη όπου ακολουθεί το PASTA PARTY.

Απο το pasta party στον Ασκά!

Πρόκειται για ενα πάρτυ υδατανθράκων, αφού μιλάμε για μακαρονάδες με κιμά, με αφορμή την ενέργεια που θα χρειαστούμε την επόμενη ημέρα, αφού θα πεζοπορήσουμε ή θα τρέξουμε! Το τι θα κάνετε είναι καθαρά στην επιλογή σας και στο χέρι σας. Τρώμε με την συνοδεία παραδοσιακής ζωντανής μουσικής και μας σερβίρουν τα χαμόγελα των εθελεντών μας!

Καλύτερα σήμερα να πιείς “ψημένες ρακές” κρατήσου για το αυριανό γλέντι!

ΚΥΡΙΑΚΗ 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Εφτασε η ΜΕΓΑΛΗ ημέρα! (των αγώνων!)

Για όσους έχουν δηλώσει τον μεγάλο αγώνα, θα μεταφερθούν στην Χοζοβιώτισσα από όπου ξεκινάει ο αγώνας και θα τερματίσουν με το καλό στην Αιγιάλη 19 χλμ. Η διαδρομή και θέα θα σας αφήσουν άφωνους αφού θα διασχίσετε ενα μεγάλο μερος του νησιού και θα περάσετε απο το ψηλότερο σημείο της διαδρομής, όπου θα βλέπεται απο τη μία πλευρά την Αστυπάλαια και απο την άλλη τα Κουφονήσια…..η απόλυτη ερμηνεία του απέραντου γαλάζιου είναι εδω! Η δε εκκίνηση γίνεται με τους ήχους απο τις καμπάνες της μονής της Χοζοβιώτισσας απο τον ίδιο τον ηγούμενο να ευλογεί όλους τους αθλητές. Μια ατμόσφαιρα γιορτινή, πανυγηρική, με ανάμεικτα συναισθήματα δέους, χαράς και συγκίνησης σε περιμένουν. Τόσο μοναδικά όλα!

Για όσουν έχουν δηλώσει τον μικρό αγώνα, αφετηρία και τερματισμός η Αιγιάλη και μια πανέμορφη  διαδρομή που σε ανεβάζει ψηλότερα και κυκλώνεις τον όρμο με απίστευτη θέα σε περιμένει. Ένας αγώνας 7.5 χιλιομέτρων, περνωντας απο το γραφικό χωριό ποταμό και τα σοκάκια του.

Για όσους επιθυμούν να πεζοπορήσουν μόνο, η επιλογή είναι η μικρή διαδρομή, με πολύ καλή σήμανση και άνθρωπο «αρχηγό / σκούπα» να τους συνοδεύει.

Μέρος της παρέας του Healthy Life το 2022.

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

Ένα γλέντι έκπληξη στημένο από τη διοργάνωση μας περιμένει! Ζωντανή μουσική και φαγητό (το παραδοσιακό πατατάτο, όπου έχει φτιαχτεί με πολύ αγάπη και μεράκι απο τους ντόπιους σε καζάνια, για να προσφερθεί σε εμάς τους φιλοξενούμενους του νησιού) και όρεξη να έχεις για χορό μέχρι πρωϊας.

ΔΕΥΤΕΡΑ 1 ΜΑΙΟΥ

Θα  μεταφερθούμε με πούλμαν για να επισκεφτούμε την Παναγία τη Χοζοβιώτισσα.(είναι must, δεν γίνεται να πάμε Αμοργό και να μην επισκεφτούμε το μοναστήρι!)  Στη συνέχεια θα κάνουμε στάση στην παραλία της Αγίας Άννας. Η γνωστή παραλία όπου μαγεψε τον Luc Besson που είχε έρθει στην Αμοργό για να γυρίσει το «Απέραντο Γαλάζιο». Επιβάλλεται όπως κατεβαίνουμε το μονοπάτι για να φτάσουμε στο εκκλησάκι να τραβήξουμε φωτογραφία από ψηλά.

Στη συνέχεια θα μεταβούμε στη Χώρα όπου θα κάνουμε μια μικρη πεζοπορία με προορισμό τα Κατάπολα. (για να μας ανοίξει η θέα και το περπάτημα την όρεξη για το φαγητό που θα ακολουθήσει).

Θα περάσουμε μέσα από τις “Μηλιές” και την “Αγία Ειρήνη”. Η συγκεκριμένη διαδρομή είναι ιδιαίτερα εύκολη ενώ στη συνέχεια κατά τη κατάβασή μας θα συναντήσουμε μια παλιά άνυδρη πηγή και μια βελανιδιά όπου χαρίζει τις ζεστές ημέρες, ανάσα δροσιάς! Από το σημείο αυτό το μονοπάτι γίνεται ελαφρώς θαμνώδες και μικραίνει αρκετά– χωρίς όμως να αποτελέσει πρόβλημα για τον περιπατητή.

Μετά από 40 περίπου λεπτά κατάβασης και έχοντας περάσει τη περιοχή “Φονιάς” και τις “Μηλιές” θα φτάσουμε στο παρεκκλήσι της Αγίας Ειρήνης και μετέπειτα στο λιμάνι. Έτσι, θα έχουμε ολοκληρώσει την κατάβαση που ενώνει την Χώρα Αμοργού με τα Κατάπολα!  Η διαδρομή είναι περίπου 5 χιλιομέτρων και θα χρειαστούμε μια ώρα με έναν κανονικό ρυθμό.

Επιβιβαζόμαστε στο πούλμαν και κατευθυνόμαστε προς την Αρχαία Αρκεσίνη, όπου θα βρισκόμαστε σε μισή ωρίτσα.

Η αρχαία Αρκεσίνη είναι μία από τις αρχαίες πόλεις του νησιού και ένα από τα πιο ενδιαφέρονται αξιοθέατα της Αμοργού. Η θέση της είναι ιδιαίτερα στρατηγική και γι αυτό τον λόγο επιλέχτηκε και αποικίστηκε από τους Ναξίους. Ο επισκέπτης μπορεί να φτάσει εκεί ακολουθώντας ένα μονοπάτι που ξεκινάει από το Βρούτση και απαιτεί μισή ώρα περίπου πεζοπορίας.  Το πρώτο πράγμα που θα συναντήσει κανείς είναι η παλιά εκκλησία του Άι Γιάννη. Στη συνέχεια κατευθύνεται προς την ακρόπολη της Αρχαίας Αρκεσίνης όπου εκεί υπάρχει η Παναγία η Καστριανή.

Ακρόπολη Αρκεσίνης

Αρκεσίνη

Επιστροφή στην Αιγιάλη στο ξενοδοχείο για μπάνιο και βραδυνό πλέον φαγητό!!! ‘Ωρα για αναπλήρωση δυνάμεων! Θα ακολουθήσει δείπνο σε κάποια παραδοσιακή ταβέρνα με τοπικό αμοργιανό φαγητό, το οποίο ΔΕΝ περιλαμβάνεται στο συνολικό κόστος.
Το βράδυ θα είναι και το αποχαιρετηστήριο γλέντι μας, πάντα με ψημένες ρακές!

ΤΡΙΤΗ 2 ΜΑΙΟΥ (ημέρα ταξιδιού επιστροφής)

Όλα τα καλά κάποια στιγμή τελειώνουν. Το σίγουρο είναι ότι μέσα σε αυτό το γεμάτο τετραήμερο θα έχουμε πάρει μια γερή δόση από το απέραντο γαλάζιο του νησιού, την ζεστή φιλοξενία των Αμοργιανών και θα επιστρέψουμε με μια ακόμη αξέχαστη εμπειρία! Κρατήστε καλά αυτό το τελευταίο: τη ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ! Πουθενά αλλού δεν ένιωσα ότι όλο το νησί ζει και προσφέρει αυτές τις ημέρες τα πάντα για την επιτυχία αυτής της διοργάνωσης, του Amorgos Trail Challenge. (Aυτά συμβαίνουν όταν οι άνθρωποι είναι ενωμένοι και αγκαλιάζουν τέτοιες προσπάθειες).

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ στις 6:00 το πρωί από την Αιγιάλη.  Προβλεπόμενη άφιξη στον Πειραιά στις 3μμ το μεσημέρι.

PHOTO GALLERY 

Μοναστήρι Χοζοβιώτισσας

Αγία Άννα

Όρμος Αιγιάλης

Εν πλω για την Νικουριά!

Νικουριά

Νικουριά, στο εκκλησάκι της Παναγίας.

Απο το Amorgos Trail Challenge 2021, διαδρομή 19 km

Κάστρο Αμοργού

Οι μύλοι στην χώρα

KOΣΤΟΣ τριημέρου:
ΠΕΜΠΤΗ 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ / ΔΕΥΤΕΡΑ  ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ  (4 ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ: 195 ΕΥΡΩ ΤΟ ΑΤΟΜΟ)

KOΣΤΟΣ τετραήμερου:
ΠΕΜΠΤΗ 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ / ΤΡΙΤΗ 2 ΜΑΙΟΥ (5 ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ: 220 ΕΥΡΩ ΤΟ ΑΤΟΜΟ)

ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

ΤΕΣΣΕΡΙΣ 4 ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ  σε ξενοδοχείο 3 αστέρων στην Αιγιάλη, σε δίκλινο δωμάτιο.
Υπάρχει δυνατότητα για μονόκλινο με επιβάρυνση 50 ευρώ.

Τα ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ με την BLUE STAR FERRIES, με τα δρομολόγια που αναφέρονται παραπάνω στο πρόγραμμα, σε οικονομική θέση μη αριθμημένη. (Το κόστος με τα σημερινά δεδομένα του εισητήριου για τον επιβάτη, είναι 84 ευρώ πήγαινε έλα χωρίς την έκπτωση που λαμβάνουμε μέσω της διοργάνωσης, ως γκρούπ). Σε περίπτωση που αυτή η τιμή αλλάξει από την εταιρεία Blue strar Ferries,(την ημερομηνία έκδοσης των εισητηρίων του γκρουπ) η αύξηση επιβαρύνει τον συμμετέχοντα.

Το ΠΑΚΕΤΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ του αγώνα AMORGOS TRAIL CHALLENGE, θα το πάρουν όλοι οι συμμετέχοντες είτε τρέξουν είτε πεζοπορήσουν. Περιέχει: Την χρονομέτρηση, το αναμνηστικό μπλουζάκι, σταθμούς ανεφοδιασμού κατά την διαδρομή, παραδοσιακά αμοργιανά προϊόντα και φυσικά το αναμνηστικό μετάλλιο.

Τον σχεδιασμό, την διοργάνωση και τον συντονισμό όλου του τετραημέρου. Εμείς θα κλείσουμε τα πάντα για εσάς, συμμετοχές στο αγώνα, ξενοδοχείο, εισιτήρια πλοίων, μεταφορές με πούλμαν. (δεν θα κάνετε εγγραφή στον αγώνα ατομικά).

Τα φαγητά που θα μας προσφέρει η διοργάνωση: (pasta party και αναμνηστικό παραδοσιακό γλέντι).
Το γεύμα της Παρασκευής 28 Απριλίου. (θα έχουν ενημέρωση εν καιρώ, οι συμμετέχοντες για τις επιλογές τους).

Τις μεταφορές μας εντός του νησιού όλο το τετραήμερο για να υλοποιηθεί ομαλά το πρόγραμμα.

ΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
Δεν περιλαμβάνεται το τρίωρο μάθημα scuba.( Το οποίο θα υλοποιηθεί μόνο αν μαζευτούν 10 άτομα. Πρόκειται για μια δραστηριότητα με συνολική διάρκεια 3 ωρών και κόστος 60 ευρώ το άτομο).
Δεν περιλαμβάνεται το δείπνο-γλέντι της Δευτέρας 1 Μαίου.
Ότι δεν αναφέρεται παραπάνω.

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Τα ποσόν καταβάλλεται σε 2 δόσεις (50% με την αίτηση και την εξόφληση μέχρι 10 Απριλίου) και δεν επιστρέφεται σε περίπτωση ακύρωσης, καθώς θα έχουμε προαγοράσει για εσάς εισιτήρια ακτοπλοϊκά, κράτηση ξενοδοχείου και αγορά συμμετοχής στο AMORGOS TRAIL CHALLENGE. Σε περίπτωση ακύρωσης σας επιστρέφουμε τα ακτοπλοϊκά σας εισητήρια.
H διοργάνωση του AMORGOS TRAIL CHALLENGE ενδέχεται να τροποποιήσει το πρόγραμμά της, εάν το κρίνει απαραίτητο για τον καλύτερο συντονισμό της εκδήλωσης. Σε αυτή την περίπτωση ουδεμία ευθύνη φέρνει το HEALTHY LIFE έναντι των συμμετεχόντων, σε σχέση πάντα με το πρόγραμμα της διοργάνωσης.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ AMORGOS TRAIL CHALLENGE θα βρείτε τα πάντα εδώ:https://www.amorgostrailchallenge.gr

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕΧΡΙ 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ?
Για να πάρεις μέρος στην εξόρμηση θα πρέπει να συμπληρώσεις την αίτηση που θα βρείς στον ενεργοποιημένο σύνδεσμο: ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Στη συνέχεια θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για τα επόμενα βήματα.

Σε περιμένουμε να ζήσουμε μαζί αυτή τη μοναδική εξόρμηση στη φύση, είτε μόνος, είτε με παρέα θα γίνεις μέρος της δικής μας παρέας!!

Γιατί η ζωή στη φύση είναι πιο ωραία, πόσο μάλλον με παρέα και άθληση!!!

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 690 679 5749 Ειρήνη

Υ.Γ. Aν σας άρεσε αυτή η δραστηριότητα μπορείτε να το μοιραστείτε. Αν θέλετε να ενημερώνεστε για θέματα καλής υγείας (άσκηση, διατροφή, ψυχολογία), αλλά και για τις εξορμήσεις / δραστηριότητες μας στην φύση, δεν έχετε παρά να μας ακολουθήστε μας στα social media:

https://www.facebook.com/bloghealthylife
https://www.instagram.com/bhealthylife/
https://www.youtube.com/healthylife

Healthy life, better life!!!
Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ του Healthy life: Υγεία δεν είναι μόνο γυμναστική και διατροφή! Είναι ο τρόπος που σκεφτόμαστε και πράττουμε. Είναι το περιβάλλον στο οποίο ζούμε!

Υ.Γ. Το φωτογραφικό υλικό είναι πνευματική ιδιοκτησία του HealthyLife απο προηγούμενη εξόρμησή του και απαγορεύεται η χρήση του, χωρίς τη συναίνεση του.

Διαβάστε ακόμη

Αφήστε το σχόλιό σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Περισσότερα

Πολιτική απορρήτου και cookies