Στην Αμοργό, Hike & Run. 8 /13 Μαϊου

απο Irene's Healthy Life
Παράθυρο με φώς στο απέραντο γαλάζιο, στο νησί που έχει την ικανότητα να σε μαγέψει!
Ένα γεμάτο τετραήμερο**, 5 διανυκτερεύσεις και 4 ημέρες που θα σας μείνουν αξέχαστες..Το χρώμα του νησιού και η φιλοξενία των Αμοργιανών θα σας εκπλήξουν. Λέγεται ότι η Αμοργός έχει την πιό ωραία χώρα των Κυκλάδων και όχι αδίκως. Όσο για το φαγητό;; Όταν δοκιμάσετε θα τα πούμε!!!
**(Δυνατότητα αναχώρησης και Πέμπτη 9 Μαίου)

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 

ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΜΑΪΟΥ  ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Σαλπάρουμε από Πειραιά στις 5.30 το απόγευμα με Bluestar Ferries και φτάνουμε στην Αιγιάλη στις 2:00 το βράδυ.  Μεταφέρουμε τις βαλίτσες με πουλμανάκι μέχρι το ξενοδοχείο μας στην Αιγιάλη. Τακτοποίηση και ξεκούραση.

ΠΕΜΠΤΗ 9  ΜΑΪΟΥ

Θα ξυπνήσουμε χαλαρά γιατί την προηγούμενη μέρα ταξιδεύαμε. Το πρόγραμμά μας θα ξεκινήσει περίπου στις 10 το πρωί.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει γιόγκα και πεζοπορία! Θα ξεκινήσουμε με γιόγκα στην παραλία της Αιγιάλης και το θαλασσινό αεράκι να μας χαϊδεύει στο πρόσωπο και να διεγείρει όλες τις αισθήσεις μας. Η θέα του κόλπου της Αιγιάλης θα είναι ο καλύτερος καμβάς που θα μπορούσαμε να έχουμε.

Στη συνέχεια θα κάνουμε μια μικρή πεζοπορία που θα ξεκινήσει απο τα Θολάρια  μέχρι τον Άγιο Ιωάννη τον Χρισόστομο θα μας φέρει οπτικά σε επαφή με την παρακάτω εικόνα!

Άγιος Ιωάννης Χρισόστομος

Τα Θολάρια, στο βορειοδυτικό τμήμα της Αμοργού, στην περιφέρεια της Αιγιάλης, είναι παραδοσιακός οικισμός, που έχει πάρει το όνομά του από τους θολωτούς τάφους ρωμαϊκής περιόδου, οι οποίοι στη ντοπιολαλιά αποκαλούνται «θολάρια».

Θολάρια

Ιδιαιτέρου κάλλους ιστορικό μονοπάτι, με εκπληκτική θέα κατά τη διαδρομή, οδηγεί από τα Θολάρια στο γραφικό ξωκκλήσι. Κοντά στο ναΰδριο βρίσκεται και η πηγή «Σπαθάροι» που αρδεύει από παλαιοτάτων χρόνων τα τοπικά περιβόλια, ποτίζει τα ζώα και προμηθεύει με πόσιμο νερό τα νοικοκυριά των Θολαρίων.

Τα βήματά μας θα μας φέρουν στο τέλος στο ξενοδοχείο Aegialis ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία που υπάρχουν στην περιοχή και προσφέρει μια απίθανη θέα στον όρμο της Αιγιάλης.

Εδώ θα κάνουμε στάση για χαλάρωση μετά την πεζοπορία! Η θέα της Αιγιάλης απο ψηλά αυτή την φορά θα σας μαγέψει. Θα γευματίσουμε σε πλούσιο υγιεινό μπουφέ, με επιλογές φυσικά και για vegan καθώς θα έχουμε πολλά λαχανικά αλλά και άλλες χορτοφαγικές επιλογές. Θα παραμείνουμε και για καφέ καθώς τόσο η θέα όσο και η ώρα το επιβάλλει! Απο εδώ βλέπει κανείς τα ωραιότερα ηλιοβασιλέματα της Γιάλης!

Θα κατηφορίσουμε για να πιάσουμε το μονοπάτι της επιστροφής, που θα μας φέρει στην Αιγιάλη στο ξενοδοχείο μας.(περίπου 50 λεπτά). Πάμε για μίνι ξεκούραση γιατί το βράδυ θα παιχτεί το πρώτο επεισόδιο με τις ψημένες ρακές!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΜΑΪΟΥ

Όσοι επιθυμούν να τρέξουν στο SPIKE  θα ακολουθήσουν το πρόγραμμα της διοργάνωσης  του AMORGOS TRAIL CHALLENGE και θα περάσουν με το καϊκάκι στο νησί Νικουριά. Εκεί θα διεξαχθεί ο καθιερωμένος αγώνας, όπου οι δρομείς ακολουθούν μια διαδρομή η οποια δεν είναι χαραγμένη, μέχρι το ψηλότερο σημείο που τους περιμένει άνθρωπος της διοργάνωσης για να τους βάλει σφραγίδα, ένδειξη ότι έφτασαν στην κορυφή και επιστρέφουν. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.amorgostrailchallenge.gr/el/spike/

ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ: ΛΑΓΚΑΔΑ, ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΘΕΟΛΟΓΟΣ, ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΠΑΝΟΧΩΡΙΑΝΗ, ΛΑΓΚΑΔΑ.

Οι υπόλοιποι που επιθυμούν να κινηθούν πεζοπορικά θα μεταφερθούμε με πούλμαν στην Λαγκάδα. Λίγο πριν από τα πρώτα σπίτια του χωριού, θα κάνουμε στάση και θα σκαρφαλώσουμε στην Αγία Τριάδα.(όσοι επιθυμούν). Μικρογραφία της Χοζοβιώτισσας, με συγκλονιστική θέα στον κόλπο της Αιγιάλης. Εδώ κατέφευγαν οι κάτοικοι του χωριού για να γλιτώσουν από τους πειρατές.

Αγία Τριάδα Λαγκάδας

Το μονοπάτι μας ξεκινάει απο  το χωριό και καταλήγει στον Άγιο Ιωάννη τον Θεολόγο. Στην επιστροφή μας θα κάνουμε μια παράκαμψη για να περάσουμε και απο την Παναγία Επανοχωριανή. Θα είναι περίπου 7 χιλιόμετρα με μαγευτική θέα στο απέραντο γαλάζιο και όχι μόνο!

Άγιος Ιωάννης Θεολόγος

Θέα μονοπατιού που κόβει την ανάσα!

Ο Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος βρίσκεται βορειοανατολικά της Λαγκάδας και σήμερα αποτελεί μετόχι της Παναγιάς της Χοζοβιώτισσας. Στον ναό που κτίστηκε στα χρόνια της εικονομαχίας, σώζονται τοιχογραφίες της βυζαντινής περιόδου.

Αφού ολοκληρώσουμε την πεζοπορία μας που είναι περίπου 7.5 χιλιόμετρα και θα χρειαστούμε 2 ώρες, θα μεταφερθούμε στην Αιγιάλη για να ξεκουραστούμε γιατι το πρόγραμμα το απόγευμα έχει γνωριμία με την ΧΩΡΑ.

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

Μεταφορά στην ΧΩΡΑ της Αμοργού. Ξενάγηση και επίσκεψη στο Κάστρο και στο μουσείο, περιήγηση στα σοκάκια. Παράλληλα διεξάγεται και ο παιδικός αγώνας του Amorgos Trail Challenge. Επιστρέφουμε στην Αιγιάλη όπου ακολουθεί το PASTA PARTY.

Απο το pasta party στον Ασκά!

Πρόκειται για ενα πάρτυ υδατανθράκων, αφού μιλάμε για μακαρονάδες με κιμά, με αφορμή την ενέργεια που θα χρειαστούμε την επόμενη ημέρα, αφού θα πεζοπορήσουμε ή θα τρέξουμε! Το τι θα κάνετε είναι καθαρά στην επιλογή σας και στο χέρι σας. Τρώμε με την συνοδεία παραδοσιακής ζωντανής μουσικής και μας σερβίρουν τα χαμόγελα των εθελεντών μας!

Καλύτερα σήμερα να ΜΗΝ πιείς “ψημένες ρακές” κρατήσου για το αυριανό γλέντι!

ΣΑΒΒΑΤΟ 11 ΜΑΙΟΥ

Εφτασε η ΜΕΓΑΛΗ ημέρα της απόλυτης γιορτής! (των αγώνων!)

Για όσους έχουν δηλώσει τον μεγάλο αγώνα, θα μεταφερθούν στην Χοζοβιώτισσα από όπου ξεκινάει ο αγώνας και θα τερματίσουν με το καλό στην Αιγιάλη 19 χλμ. Η διαδρομή και θέα θα σας αφήσουν άφωνους αφού θα διασχίσετε ενα μεγάλο μερος του νησιού και θα περάσετε απο το ψηλότερο σημείο της διαδρομής, όπου θα βλέπεται απο τη μία πλευρά την Αστυπάλαια και απο την άλλη τα Κουφονήσια…..η απόλυτη ερμηνεία του απέραντου γαλάζιου είναι εδω! Η δε εκκίνηση γίνεται με τους ήχους απο τις καμπάνες της μονής της Χοζοβιώτισσας απο τον ίδιο τον ηγούμενο να ευλογεί όλους τους αθλητές. Μια ατμόσφαιρα γιορτινή, πανυγηρική, με ανάμεικτα συναισθήματα δέους, χαράς και συγκίνησης σε περιμένουν. Τόσο μοναδικά όλα!

Για όσουν έχουν δηλώσει τον μικρό αγώνα, αφετηρία και τερματισμός η Αιγιάλη και μια πανέμορφη  διαδρομή που σε ανεβάζει ψηλότερα και κυκλώνεις τον όρμο με απίστευτη θέα σε περιμένει. Ένας αγώνας 7.5 χιλιομέτρων, περνωντας απο το γραφικό χωριό ποταμό και τα σοκάκια του.

Μέρος της παρέας απο τη συμμετοχή του 2023

Για όσους επιθυμούν να πεζοπορήσουν μόνο, η επιλογή είναι η μικρή διαδρομή, με πολύ καλή σήμανση και άνθρωπο «αρχηγό / σκούπα» να τους συνοδεύει.

Μέρος της παρέας του Healthy Life το 2022.

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

Ένα γλέντι έκπληξη στημένο από τη διοργάνωση μας περιμένει! Ζωντανή μουσική και φαγητό (το παραδοσιακό πατατάτο, όπου έχει φτιαχτεί με πολύ αγάπη και μεράκι απο τους ντόπιους σε καζάνια, για να προσφερθεί σε εμάς τους φιλοξενούμενους του νησιού) και όρεξη να έχεις για χορό μέχρι πρωϊας.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΜΑΙΟΥ

Η Κυριακή του Θωμά! Κάθε τόπος έχει τα ήθη και έθιμά του. Η ιδιαιτερότητα του εορτασμού του Πάσχα στην Αμοργό, είναι η περιπλάνηση για μια ολόκληρη εβδομάδα των εικόνων της Παναγίας της Χοζοβιώτισσας και του Αγίου Γεωργίου του Βαλσαμωτή.

Αφού λοιπόν περάσει αυτή η εβδομάδα την Κυριακή του Θωμά οι εικόνες πρέπει να επιστρέψουν στη βάση τους. Μια υπέροχη πεζοπορική διαδρομή 11 χιλιομέτρων που ξεκινάει από το χωριό Ποταμός και καταλήγει στη μονή Χοζοβιώτισσας. Εμείς θα μπούμε στην πομπή απο την Αιγιάλη.

Απο το έθιμο της πομπής της επιστροφής των εικόνων

Έτσι θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφτούμε και τη μονή Χοζοβιώτισσας πεζοπορικά σε μια διαδρομή με θέα το απέραντο γαλάζιο, που περνάει και από τον Άγιο Μάμα και θα σας αφήσει άφωνους. Θα είναι μια  ευκαιρία να συμμετέχουμε σε ένα τοπικό δρώμενο, να απολαύσουμε την ολάνθιστη φύση του νησιού και να βιώσουμε τον όμορφο τρόπο που επινόησαν οι άνθρωποι για να έρθουν πιο κοντά. Είναι ένα έθιμο που πηγαίνει πίσω στα χρόνια του Βυζαντίου. Η επιστροφή από τη Χοζοβιώτισσα θα γίνει με πούλμαν.

Μπαλκόνι στο πέλαγος μπροστά στον Άγιο Μάμα

Άγιος Μάμας

Το βραδάκι θα συγκεντρωθούμε όλοι μαζί για το τελευταίο αποχαιρετηστήριο Αμοργιανό μας γλέντι. Εδώ οι ψημένες ρακές θα έχουν τον τελευταίο λόγο, αφού οι δραστηριότητες έλαβαν τέλος. (δεν περιλαμβάνεται στην τιμή).

ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΜΑΙΟΥ (ημέρα ταξιδιού επιστροφής)

Όλα τα καλά κάποια στιγμή τελειώνουν. Το σίγουρο είναι ότι μέσα σε αυτό το γεμάτο τετραήμερο θα έχουμε πάρει μια γερή δόση από το απέραντο γαλάζιο του νησιού, την ζεστή φιλοξενία των Αμοργιανών και θα επιστρέψουμε με μια ακόμη αξέχαστη εμπειρία! Κρατήστε καλά αυτό το τελευταίο: τη ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ! Πουθενά αλλού δεν ένιωσα ότι όλο το νησί ζει και προσφέρει αυτές τις ημέρες τα πάντα για την επιτυχία αυτής της διοργάνωσης, του Amorgos Trail Challenge. (Aυτά συμβαίνουν όταν οι άνθρωποι είναι ενωμένοι και αγκαλιάζουν τέτοιες προσπάθειες).

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ στις 6:00 το πρωί από τα Κατάπολα.  Προβλεπόμενη άφιξη στον Πειραιά στις 3μμ το μεσημέρι.

PHOTO GALLERY 

Παναγία Χοζοβιώτισσα

Μοναστήρι Χοζοβιώτισσας

Αγία Άννα

Όρμος Αιγιάλης

Εν πλω για την Νικουριά!

Νικουριά

Κάστρο Αμοργού

Οι μύλοι στην χώρα

 

S

Σημαντική πληροφορία: Σύμφωνα με τα αναρτημένα δρομολόγια απο την bluestar ferries, δεν υπάρχει αναχώρηση την Κυριακή 12 Μαίου, οπότε όσοι θα συμμετέχουν αναγκαστικά θα φύγουν Δευτέρα 13 Μαίου. Άλλωστε σας έχουμε κρατήσει τα καλύτερα για την τελευταία ημέρα!

KOΣΤΟΣ τριημέρου:
ΠΕΜΠΤΗ 9 ΜΑΙΟΥ / ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΜΑΙΟΥ  (4 ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ: 225 ΤΟ ΑΤΟΜΟ)

KOΣΤΟΣ τετραήμερου:
ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΜΑΙΟΥ ΜΕ ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΜΑΙΟΥ (5 ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ: 245 ΕΥΡΩ ΤΟ ΑΤΟΜΟ)

ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

ΤΕΣΣΕΡΙΣ 4 ή 5  ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ (ανάλογα με τι θα επιλέξετε) σε ξενοδοχείο 3 αστέρων στην Αιγιάλη, σε δίκλινο δωμάτιο.

Τα ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ με την BLUE STAR FERRIES, με τα δρομολόγια που αναφέρονται παραπάνω στο πρόγραμμα, σε οικονομική θέση ΑΡΙΘΜΗΜΕΝΗ ΣΕ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ ΚΑΘΙΣΜΑ. (Το κόστος με τα σημερινά δεδομένα του εισητήριου για τον επιβάτη, είναι 114 ευρώ πήγαινε έλα χωρίς την έκπτωση που λαμβάνουμε μέσω της διοργάνωσης, ως γκρούπ). Σε περίπτωση που αυτή η ΑΡΧΙΚΗ τιμή αλλάξει από την εταιρεία Blue strar Ferries,(την ημερομηνία έκδοσης των εισητηρίων του γκρουπ) η αύξηση επιβαρύνει τον συμμετέχοντα.

Τον πεζοπορικό σχεδιασμό για όλες τις ημέρες, την ιχνηλάτηση του πεδίου που γίνεται, τη συνοδεία που θα έχετε απο τους συνοδούς βουνού και τη ομαδική φαρμακευτική περίθαλψη που ενδεχομένως θα χρειαστεί κατά τη διάρκεια των πεζοποριών.

Το ΠΑΚΕΤΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ του αγώνα AMORGOS TRAIL CHALLENGE, θα το πάρουν όλοι οι συμμετέχοντες είτε τρέξουν είτε πεζοπορήσουν. Περιέχει: Την χρονομέτρηση, το αναμνηστικό μπλουζάκι, σταθμούς ανεφοδιασμού κατά την διαδρομή, παραδοσιακά αμοργιανά προϊόντα και φυσικά το αναμνηστικό μετάλλιο.

Τον σχεδιασμό, την διοργάνωση και τον συντονισμό όλου του τετραημέρου. Εμείς θα κλείσουμε τα πάντα για εσάς, συμμετοχές στο αγώνα, ξενοδοχείο, εισιτήρια πλοίων, μεταφορές με πούλμαν. (δεν θα κάνετε εγγραφή στον αγώνα ατομικά).

Τα φαγητά που θα μας προσφέρει η διοργάνωση: (pasta party ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  και αναμνηστικό παραδοσιακό γλέντι ΣΑΒΒΑΤΟ ΒΡΑΔΥ).
Το γεύμα της ΠΕΜΠΤΗΣ 9 ΜΑΙΟΥ στο ξενοδοχείο Aegialis για όσους επιλέξουν το τετραήμερο. (δεν παρέχεται απο τη διοργάνωση).

Την μοναδική εμπειρία της γιόγκα δίπλα στη θάλασσα, με πιστοποιημένο δάσκαλο και την αμοιβή του.

Τις μεταφορές μας εντός του νησιού όλο το τετραήμερο για να υλοποιηθεί ομαλά το πρόγραμμα.

ΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
Δεν περιλαμβάνεται το δείπνο-γλέντι της ΚΥΡΙΑΚΗΣ 12 ΜΑΙΟΥ.
Ότι δεν αναφέρεται παραπάνω.

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΩΣ 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΘΕΣΕΩΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗΣ.
23 ΜΕ 25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΕΞΩΦΛΗΣΗ ΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ 

Τα ποσόν καταβάλλεται σε 2 δόσεις και εξασφαλίζει τη συμμετοχή σας στην εκδρομή.
Με την κατάθεση της προκαταβολής του ποσού 170 ευρώ, εξασφαλίζετε την θέση σας. Εκδίδουμε τα εισητήρια ομαδικά μόλις ολοκληρωθούν οι συμμετοχές και σας παραδίδουμε τα εισητήρια με την εξόφληση.

ΑΚΥΡΩΤΙΚΑ / ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ 

Για ακυρώσεις μέχρι και 19 Απριλίου επιστρέφεται το 90% της προκαταβολής.  Για ακυρώσεις απο 20 Απριλίου και μετά παρακρατούνται τα  παρακάτω έξοδα:( ακτοπλοϊκών, προπληρωμένου ξενοδοχείου και  η αγορά συμμετοχής στο AMORGOS TRAIL CHALLENGE) δηλαδή όλη η προκαταβολή.  Επιπλέον σας δίνουμε τα ονομαστικά εισητήριά σας για να προβείτε στις απαραίτητες ενέργειες. (Ώστε να τα χρησιμοποιήσετε στο μέλλον).

H διοργάνωση του AMORGOS TRAIL CHALLENGE ενδέχεται να τροποποιήσει το πρόγραμμά της, εάν το κρίνει απαραίτητο για τον καλύτερο συντονισμό της εκδήλωσης. Σε αυτή την περίπτωση ουδεμία ευθύνη φέρνει το HEALTHY LIFE έναντι των συμμετεχόντων, σε σχέση πάντα με το πρόγραμμα της διοργάνωσης.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ AMORGOS TRAIL CHALLENGE θα βρείτε τα πάντα εδώ:https://www.amorgostrailchallenge.gr

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕΧΡΙ 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ?
Για να πάρεις μέρος στην εξόρμηση θα πρέπει να συμπληρώσεις την αίτηση που θα βρείς στον ενεργοποιημένο σύνδεσμο: ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Στη συνέχεια θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για τα επόμενα βήματα.

Σε περιμένουμε να ζήσουμε μαζί αυτή τη μοναδική εξόρμηση στη φύση, είτε μόνος, είτε με παρέα θα γίνεις μέρος της δικής μας παρέας!!

Γιατί η ζωή στη φύση είναι πιο ωραία, πόσο μάλλον με παρέα και άθληση!!!

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 690 679 5749 Ειρήνη

Υ.Γ. Aν σας άρεσε αυτή η δραστηριότητα μπορείτε να το μοιραστείτε. Αν θέλετε να ενημερώνεστε για θέματα καλής υγείας (άσκηση, διατροφή, ψυχολογία), αλλά και για τις εξορμήσεις / δραστηριότητες μας στην φύση, δεν έχετε παρά να μας ακολουθήστε μας στα social media:

https://www.facebook.com/bloghealthylife
https://www.instagram.com/bhealthylife/
https://www.youtube.com/healthylife

Healthy life, better life!!!
Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ του Healthy life: Υγεία δεν είναι μόνο γυμναστική και διατροφή! Είναι ο τρόπος που σκεφτόμαστε και πράττουμε. Είναι το περιβάλλον στο οποίο ζούμε!

Υ.Γ. Το φωτογραφικό υλικό είναι πνευματική ιδιοκτησία του HealthyLife απο προηγούμενη εξόρμησή του και απαγορεύεται η χρήση του, χωρίς τη συναίνεση του.

Διαβάστε ακόμη

Αφήστε το σχόλιό σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Περισσότερα

Πολιτική απορρήτου και cookies