Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό και κερδίστε ένα ρομαντικό δείπνο, για τη βραδιά του Aγίου Βαλεντίνου.

απο Irene's Healthy Life
skyfall

ΑΥΤΟΣ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ

To Blog Irene’s Healthy life συναντά το Skyfall cocktail & food bar.
Ενώσαμε τις δυνάμεις μας για να έρθετε πιο κοντά στην μαγεία του έρωτα.
Επειδή ο έρωτας περνάει από το στομάχι, η συνταγή είναι: θέα προς την Ακρόπολη και το Ηρώδειο, με ένα δείπνο υψηλής γαστρονομίας  και το αγαπημένο σας πρόσωπο.
Σε έναν ιστορικό δρόμο, δίπλα στο Καλλιμάρμαρο, το Skyfall cocktail & food bar μοιάζει με καλά κρυμμένο μυστικό, που διαδίδεται από στόμα σε στόμα. Η πανέμορφη βεράντα με απέραντη θέα στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας και τον Παρθενώνα. Το Skyfall coctail and food bar bar έχει φιλοξενήσει αμέτρητα events που έγιναν talk of the town. Τόσο ξεχωριστά και τόσο εκλεπτυσμένα, σε ένα περιβάλλον που υµνεί την αισθητική και το καλό γούστο.
Το blog “Irene’s Healthy Life” είναι σελίδα ενημέρωσης για θέματα που αφορούν στην ευεξία του ανθρώπου.(Διατροφή, γυμναστική, δραστηριότητες, ψυχολογία, Motivation προς αυτή την κατεύθυνση, συμβουλές και άλλα πολλά όπως γωνιά βιβλίου.)
Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό κάνοντας τα εξής βήματα:

TA BHMATA 1. 2. 4. EINAI ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ.

 1. LIKE!! στη σελίδα μας στο  facebook “Irene’s healthy life” https://www.facebook.com/bloghealthylife.
 2. TAG A FRIEND!! (επιλέξτε έναν φίλο που θεωρείτε ότι θα του άρεσε η θεματολογία της σελίδας μας).
  Βάλτε σε σχόλιο το όνομα ενός φίλου/ης με @papadopoulou.
 3. ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ!! COMMENT!! Η θεματολογία της σελίδας είναι πολύπλευρη γιατί υγεία δεν είναι μόνο διατροφή και γυμναστική (δείτε παραπάνω τι περιλαμβάνει). Θα θέλαμε να μας αφήσετε με σχόλιο ένα θέμα για το οποίο θα σας άρεσε να βρείτε ένα άρθρο στη σελίδα μας, στο μέλλον. Έτσι θα μας βοηθήσετε να γίνουν καλύτεροι και να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις σας.
 4. SHARE!! Αφού έχετε κάνει το σχόλιο σας, μοιραστείτε (share) την ανάρτηση του διαγωνισμού, στο προφίλ σας δημόσια.

΄Οροι και Προϋποθέσεις: Facebook Διαγωνισμός Χρονοδιάγραμμα

Όροι Συμμετοχής: «FINE DINING IN PASSIONATE LOVE»

 1. Αντικείμενο του Διαγωνισμού:

Η σελίδα  Healthy life (στο εξής «Διοργανώτρια») διοργανώνει ηλεκτρονικά μέσω του διαδικτύου την προωθητική ενέργεια «FINE DINING IN PASSIONATE LOVE» (στο εξής η «Ενέργεια» ή/ και «Διαγωνισμός») που θα διεξαχθεί στο «Facebook» και συγκεκριμένα στη σελίδα στο Facebook με τίτλο «Healthy Life», η οποία βρίσκεται στη διεύθυνση https://www.facebook.com/bloghealthylife (εφεξής «Ιστότοπος).

 1. Δικαίωμα Συμμετοχής (εφεξής ο συμμετέχων θα αναφέρεται ως «Συμμετέχων» ή «Χρήστης»):
 2. Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν όσοι είναι άνω των 18 ετών και διαμένουν στην Ελλάδα, ενώ αποκλείονται:

α. οι εργαζόμενοι του Διοργανωτή, καθώς και οι συγγενείς τους α΄ και β΄ βαθμού, οι σύζυγοι καθώς και τα άτομα που στερούνται δικαιοπρακτικής ικανότητας.

β. οι εργαζόμενοι στην επιχείρηση skyfall  και γ. τα πρόσωπα συγγένειας α’ βαθμού με τους ανωτέρω υπό (α) και (β) εργαζόμενους και οι σύζυγοι των εργαζόμενων αυτών.

 1. Απαραίτητη προϋπόθεση για κάθε συμμετέχοντα στο Διαγωνισμό είναι να διαθέτει ενεργό προσωπικό λογαριασμό στο Facebook, ο οποίος είναι σύμφωνος με όλους τους όρους χρήσης του Facebook και η λειτουργία του δεν έχει ανασταλεί για οποιονδήποτε λόγο.
 2. Οποιαδήποτε συμμετοχή των ανωτέρω προσώπων στο Διαγωνισμό κατά παράβαση των παρόντων όρων θεωρείται αυτοδικαίως άκυρη.

Γ. Διάρκεια του διαγωνισμού:

 1. Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές από την ημερομηνία έναρξης του Διαγωνισμού, ήτοι από την Τρίτη 29/01/2019 και ώρα 14:00 έως και την ημερομηνία λήξης αυτού την Τρίτη 12/02/2019 και ώρα 14:00 (τοπική ώρα Ελλάδος). Μετά τη Λήξη του Διαγωνισμού ουδεμία συμμετοχή σε αυτόν γίνεται δεκτή, άλλως λογίζεται ως μη πραγματοποιηθείσα.
 2. Μετά τη λήξη του Διαγωνισμού και συγκεκριμένα τη Τρίτη 12/02/2019 και ώρα 22:00 θα διεξαχθεί κλήρωση για την απονομή του δώρου.
 3. Η Διοργανώτρια μπορεί κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια να αναβάλει ή να μεταθέσει την ώρα ή/και ημέρα διεξαγωγής του Διαγωνισμού ή/και της κλήρωσης.

Δ. Τρόπος Συμμετοχής:

 1. Για να δηλώσουν συμμετοχή στο Διαγωνισμό οι χρήστες θα πρέπει να επισκεφθούν μέσω του λογαριασμού τους στο Facebook τον Ιστότοπο της Διοργανώτριας και στη συνέχεια να μεταβούν στη σχετική δημοσίευση (στο εξής «Facebook Post») που θα βρίσκεται στο χρονολόγιο («timeline») του Ιστοτόπου για τις ανάγκες διεξαγωγής του Διαγωνισμού. Εκεί οι χρήστες καλούνται να κάνουν τα εξής παρακάτω βήματα:

TA BHMATA 1. 2. 4. EINAI ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ.

 1. LIKE!! στη σελίδα μας στο  facebook “Irene’s healthy life” https://www.facebook.com/bloghealthylife.
 2. TAG A FRIEND!! (επιλέξτε έναν φίλο-η που θεωρείτε ότι θα του/ης  άρεσε η θεματολογία της σελίδας μας)
  Βάλτε σε σχόλιο το όνομα ενός φίλου/ης με @papadopoulou.
 3. ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ!! COMMENT!! Η θεματολογία της σελίδας είναι πολύπλευρη γιατί υγεία δεν είναι μόνο διατροφή και γυμναστική.(δείτε παραπάνω τι περιλαμβάνει) Θα θέλαμε να μας αφήσετε με σχόλιο ένα θέμα για το οποίο θα σας άρεσε να βρείτε ένα άρθρο στη σελίδα μας, στο μέλλον. Έτσι θα μας βοηθήσετε να γίνουν καλύτεροι και να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις σας.
 4. SHARE!! Αφού έχετε κάνει το σχόλιο σας, μοιραστείτε (share) την ανάρτηση του διαγωνισμού,  στο προφίλ σας δημόσια.

Με αυτόν τον τρόπο λαμβάνουν μέρος στην κλήρωση για να κερδίσουν το δώρο που προβλέπονται.

 1. Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό και στην κλήρωση ενεργοποιείται με τη δημοσίευση των σχετικών προαναφερθέντων βημάτων, συνιστά δήλωση συμμετοχής στο Διαγωνισμό και ταυτόχρονη δήλωση ανεπιφύλακτης αποδοχής των όρων του Διαγωνισμού, χωρίς καμία χρέωση ή περαιτέρω διαδικασία.
 2. Η Διοργανώτρια έχει δικαίωμα κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια να μην αναρτήσει («upload») ή/και να αφαιρέσει εκ των υστέρων οποιαδήποτε συμμετοχή με παράνομο ή προσβλητικό με οποιονδήποτε τρόπο περιεχόμενο.
 3. Κάθε Συμμετέχων μπορεί να συμμετάσχει μία φορά με τα ίδια στοιχεία Facebook προφίλ (Facebook ID) κατά τη διάρκεια του Διαγωνισμού. Περισσότερες συμμετοχές με το ίδιο Facebook ID θα μετρήσουν σαν μία συμμετοχή στον Διαγωνισμό.
 4. Για τη συμμετοχή στο Διαγωνισμό δεν απαιτείται αγορά προϊόντος.

Ε. Δώρα:

 1. Το δώρο που κληρώνεται στο Διαγωνισμό (περαιτέρω το «Δώρο») θα ορίζεται στο σχετικό Facebook Post. Ειδικότερα πρόκειται για ένα πλήρες δείπνο, που περιέχει 1 ορεκτικό, 2 κυρίως πιάτα, 1 σαλάτα, 1 επιδόρπιο & 2 ποτήρια κρασί (επιλογή από τον κατάλογο) το οποίο προσφέρεται ως χορηγία από την εταιρεία Skyfall bar restaurant προς τη σελίδα Healthy life για τις ανάγκες του διαγωνισμού.
 2. Τα δώρα είναι απολύτως προσωπικά, δε μεταβιβάζονται, δεν εξαργυρώνονται και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή άλλα δώρα.
 3. Δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση για τα δώρα θα έχουν όλες οι έγκυρες συμμετοχές. Έγκυρη είναι η συμμετοχή που (α) πληροί τις προϋποθέσεις όλων των σταδίων του Διαγωνισμού, όπως αυτά περιγράφονται στους παρόντες όρους, (β) δεν αποτελεί, κατά την κρίση της Διοργανώτριας, προϊόν παράνομης τεχνικής επιρροής από το συμμετέχοντα στα συστήματα της Διοργανώτριας ή εν γένει απάτης ή αθέμιτης παρεμβολής του συμμετέχοντα ή τρίτου, (γ) έχει υποβληθεί και έχει καταχωρηθεί στα συστήματα της Διοργανώτριας, από την ημερομηνία και ώρα Έναρξης του Διαγωνισμού μέχρι την ημερομηνία και ώρα Λήξης του Διαγωνισμού και (δ) το υλικό που υπέβαλε ο Συμμετέχων δεν προσβάλλει το νόμο, τα χρηστά ήθη ή δικαιώματα τρίτων. Η Διοργανώτρια μπορεί κατά τη διακριτική της ευχέρεια να ακυρώσει και μετά την ηλεκτρονική κλήρωση συμμετοχή, σε περίπτωση που ο λόγος της ακυρότητας εντοπιστεί εκ των υστέρων.

  ΣΤ. Ηλεκτρονική Κλήρωση – Τρόπος Ανάδειξης Νικητών Διαγωνισμού:

 1. Κάθε συμμετοχή στο διαγωνισμό καταχωρείται αμέσως σε λίστα αποκτώντας αυτοδίκαια και άνευ ετέρου αύξοντα αριθμό, με τον οποίο θα συμμετέχει στην κλήρωση.
 2. Από την κλήρωση θα αναδειχθούν 1 νικητής και 2 αναπληρωματικοί νικητές. Σε περίπτωση που δεν εμφανιστεί κάποιος νικητής αυτόματα, θα ορίζεται νικητής ο επιλαχών, ο οποίος είναι ο αμέσως επόμενος στη λίστα με τον αύξοντα αριθμό. Η κλήρωση θα γίνει ηλεκτρονικά στα γραφεία της Διοργανώτριας.
 3. Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν στον Ιστότοπο στο Facebook αμέσως μετά την κλήρωση.
 4. Οι νικητές θα ενημερωθούν με γραπτό σχόλιο κάτω από την συμμετοχή τους (Reply) στο Διαγωνισμό από τους διαχειριστές του Ιστοτόπου στο Facebook («administrators») και θα τους ζητηθεί να αποστείλουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους σε προσωπικό μήνυμα (inbox) της σελίδας της Διοργανώτριας (https://www.facebook.com/bloghealthylife), μέχρι το μεσημέρι 12:00 π.μ. της 13/02/19. Σε περίπτωση που δεν πραγματοποιηθεί επικοινωνία, η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να περάσει στον επόμενο επιλαχόντα.
 5. Σε περίπτωση που ο νικητής καθυστερήσει σύμφωνα με τα ανωτέρω ή δεν επιθυμεί να αποδεχθεί το Δώρο του, αυτός χάνει οριστικά το δικαίωμά του επί του Δώρου, το οποίο γεννάται στον επόμενο συμμετέχοντα κατά τη σειρά ανάδειξής στο Διαγωνισμό, ως ανωτέρω.

Ζ. Εμπορικά Σήματα – Πνευματική Ιδιοκτησία:

 1. Οι Συμμετέχοντες δεν έχουν ούτε αποκτούν κανένα απολύτως δικαίωμα πάνω στα σήματα, ονόματα, ενδείξεις, εμβλήματα και λοιπά διακριτικά της σελίδας Healthy life και του Skyfall bar restaurant. Απαγορεύεται οποιαδήποτε τροποποίηση, δημοσίευση, μετάδοση, μεταβίβαση, αναπαραγωγή, διανομή, παρουσίαση, σύνδεση, φόρτωση (download) ή με άλλον τρόπο εκμετάλλευση, εν όλω ή εν μέρει, του περιεχομένου του Διαγωνισμού με οποιονδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς, χωρίς την προηγούμενη έγγραφη άδεια της Διοργανώτριας.
 2. Περαιτέρω, η Διοργανώτρια δεν φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων των συμμετεχόντων στον Διαγωνισμό, στους οποίους (συμμετέχοντες) απαγορεύεται να αναρτούν ή να δημοσιοποιούν με οποιονδήποτε τρόπο μέσω της ιστοσελίδας της Διοργανώτριας οποιουδήποτε έργου τρίτου ή έργου που παραβιάζει δικαιώματα τρίτου.

Η. Λοιποί Όροι:

 1. 1. Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί, ανακαλεί, παρατείνει ή μειώνει τη διάρκεια της παρούσας ενέργειας, χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση, κατά την κρίση της καθώς και να μεταβάλει τους όρους και τις ημερομηνίες συμμετοχής ή/και να ματαιώνει την προωθητική ενέργεια στον Ιστότοπο στο Facebook. Σε περίπτωση ανάκλησης, ματαίωσης, διακοπής, παράτασης, χρονικής μετάθεσης κ.λ.π. του Διαγωνισμού, η Διοργανώτρια δε φέρει καμία ευθύνη ή υποχρέωση έναντι των χρηστών.
 2. Η Διοργανώτρια μπορεί κατά τη διακριτική της ευχέρεια να ακυρώνει συμμετοχές, μεταξύ άλλων σε περίπτωση που οι αναρτήσεις/σχόλιά τους προσβάλλουν δικαιώματα της Διοργανώτριας ή και τρίτων ή παραβιάζουν το νόμο. Στην περίπτωση αυτή, διαγράφεται απευθείας το εν λόγω σχόλιο από το Wall, κατόπιν σχετικής ενημέρωσης του Χρήστη.
 3. Η συμμετοχή στην παρούσα Ενέργεια προϋποθέτει πρόσβαση των ενδιαφερομένων στο διαδίκτυο με δικά τους τεχνικά μέσα. Η Διοργανώτρια δεν αναλαμβάνει καμία υποχρέωση αναφορικά με την εξασφάλιση, την υποβοήθηση της πρόσβασης σε χώρους διαδικτύου ή την παροχή διευκολύνσεων σε κάθε ενδιαφερόμενο. Η πρόσβαση στοn Iστότοπο στο Facebook επιτρέπεται μόνο υπό τους όρους λειτουργίας του οικείου διακομιστή (server) και τις τεχνικές και λοιπές προϋποθέσεις και προδιαγραφές του Διαγωνισμού. Περαιτέρω, η Διοργανώτρια δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε επιβάρυνση των Συμμετεχόντων-Χρηστών εκ των άνω αιτιών.
 4. Η Διοργανώτρια δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε βλάβη προκύψει στο Facebook και στον Ιστότοπο, η οποία ενδεχομένως έχει ως αποτέλεσμα την προσωρινή ή μόνιμη διακοπή της προωθητικής ενέργειας ή ακύρωσης κάποιων συμμετοχών λόγω μη καταχώρησης της ανάρτησής τους.
 5. Η Διοργανώτρια δεν εγγυάται ότι η ιστοσελίδα του Διαγωνισμού ή οι διακομιστές μέσω των οποίων αυτός τίθεται στη διάθεση των επισκεπτών, θα παρέχονται χωρίς «ιούς» ή άλλα επιζήμια συστατικά ή ότι οι ιστοσελίδες, οι υπηρεσίες, οι επιλογές ή τα αποτελέσματά τους είναι ορθά, πλήρη και διαθέσιμα ανά πάσα στιγμή. Κάθε ενδιαφερόμενος έχει την αποκλειστική ευθύνη να διασφαλίσει με τη χρήση αντιικού λογισμικού τη μη προσβολή και προστασία του προσωπικού υπολογιστή του και των αρχείων του από ιούς ή καταστροφικά προγράμματα – εφαρμογές καθώς και την ενδεχόμενη καταπολέμηση κάθε ανιχνευθέντος ιού. Σε κάθε περίπτωση, η Διοργανώτρια δεν επιβαρύνεται με οποιαδήποτε δαπάνη για την απαραίτητη συντήρηση, επισκευή ή επιδιόρθωση του υπολογιστή του συμμετέχοντος/επισκέπτη και γενικά του συστήματός του για οποιαδήποτε βλάβη υποστεί κατόπιν επίσκεψής του στην ιστοσελίδα του Διαγωνισμού.
 6. Η συμμετοχή στην ενέργεια αποτελεί σαφή και εκ μέρους του Συμμετέχοντα συναίνεση κατά την έννοια του ν. 2472/1997, όπως ισχύει σήμερα, για την τήρηση των στοιχείων του (και τυχόν τρίτων προσώπων) και την επεξεργασία τους για τις ανάγκες διεξαγωγής και δημοσιότητας της ενέργειας καθώς και για σκοπούς ενημέρωσης και επικοινωνίας του σχετικά με την ενέργεια. Τα προσωπικά στοιχεία των νικητών και των επιλαχόντων θα τηρούνται μέχρι και την ημερομηνία λήξης της ενέργειας κατά τα ανωτέρω. Μετά την ολοκλήρωση της ενέργειας, κατά τα οριζόμενα στους παρόντες όρους, τα σχετικά στοιχεία θα καταστρέφονται
 7. Οι Συμμετέχοντες στην προωθητική ενέργεια παρέχουν τη συγκατάθεση τους και εξουσιοδότηση στη Διοργανώτρια για την προβολή του διαγωνισμού ή/και των αποτελεσμάτων του μέσω ραδιοφώνου, τηλεόρασης καθώς και μέσω του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου ή και του Internet. Έτσι, στο πλαίσιο της προβολής του διαγωνισμού, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και να δημοσιευθεί για διαφημιστικούς σκοπούς ο κατάλογος των νικητών, φωτογραφίες, φιλμ και βίντεο, καθώς και τα σχόλια που έχουν καταχωρήσει οι Συμμετέχοντες, και ενδεχομένως να χρησιμοποιηθεί οποιοδήποτε ειδησεογραφικό στοιχείο σχετικό με την παρούσα προωθητική ενέργεια για διαφημιστικούς σκοπούς, η δε συμμετοχή στην παρούσα προωθητική ενέργεια παρέχει αυτομάτως και την προς τούτο συναίνεση και εκχώρηση των αναγκαίων πνευματικών δικαιωμάτων ατελώς, για όλα τα μέσα στην Ελλάδα ή το εξωτερικό.
 8. Η ευθύνη της Διοργανώτριας περιορίζεται αποκλειστικά και μόνο στη διάθεση του προγραμματισμένου Δώρου. Η Διοργανώτρια δεν ευθύνεται έναντι των Συμμετεχόντων στον Διαγωνισμό ή οποιουδήποτε τρίτου για οποιονδήποτε λόγο συμπεριλαμβανομένης της αμελείας, τυχερών και ανωτέρας βίας.
 9. Μετά την εκπνοή της διάρκειας του διαγωνισμού και της διανομής των Δώρων κατά τα προαναφερόμενα, κάθε υποχρέωση της Διοργανώτριας και των ανωτέρω εταιρειών παύει να υφίσταται.
 10. Οι παρόντες αναλυτικοί όροι συμμετοχής στο διαγωνισμό βρίσκονται αναρτημένοι στην ιστοσελίδα https://ireneshealthylife.com
 11. Οι παρόντες όροι διέπονται από το Ελληνικό Δίκαιο. Κάθε διαφορά σχετική με το Διαγωνισμό, που ενδέχεται να προκύψει στο μέλλον, υποβάλλεται στην αποκλειστική αρμοδιότητα των Δικαστηρίων των Αθηνών.

 

Διαβάστε ακόμη

9 σχόλια

ΔΗΜΗΤΡΑ ΛΕΟΝΤΙΑΔΗ 1 Φεβρουαρίου 2019 - 16:14

Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού.

Γιωτα Μπαλοπιτα 1 Φεβρουαρίου 2019 - 19:51

Ευχαριστουμε!

Ιωαννης νινος 2 Φεβρουαρίου 2019 - 17:15

Τελεια ευχαριστουμεεεεεε!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΠΑΙΤΕΡΗ 2 Φεβρουαρίου 2019 - 20:26

Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού

Tea Nadibaidze 4 Φεβρουαρίου 2019 - 20:30

Ευχαριστούμε

Νάσος Χρήστου 7 Φεβρουαρίου 2019 - 16:57

Κορυφαίο δώρο! Ευχαριστούμε πολύ! Καλή επιτυχία!

ΟΥΡΑΝΊΑ ΣΕΨΑ 8 Φεβρουαρίου 2019 - 16:13

Ευχαριστούμε πολύ για το υπέροχο δώρο σας μακάρι να σταθώ τυχερή

ΟΥΡΑΝΙΑ ΣΕΨΑ 8 Φεβρουαρίου 2019 - 17:43

Αποδεχομαι

Frantzeska 10 Φεβρουαρίου 2019 - 03:42

Πολυ ομορφο δωράκι!!!!!⚘⚘⚘⚘

Αφήστε το σχόλιό σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Περισσότερα

Πολιτική απορρήτου και cookies