Hρακλειά: ο μικρός παράδεισος των Κυκλάδων! Hike and Run 22 με 26 Ιουνίου.

απο Irene's Healthy Life

Για τους λάτρεις της φύσης, για εκείνους που διακοπές σημαίνουν ξεκούραση και ψυχική ηρεμία με άπλετο χρόνο για όσα αγαπούν, αυτός ο τόπος είναι ο ιδανικός προορισμός! Εδώ ο χρόνος σταματά και μας αφήνει ελεύθερους να ζήσουμε απλές μα πολύτιμες απολαύσεις… κολύμπι σε καταγάλανα νερά, πεζοπορία σε άγονα μονοπάτια, βόλτες με ψαροκάικα στις μη προσβάσιμες παραλίες!

Εμείς για δεύτερη χρονιά, με αφορμή τον αγώνα «ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΗΡΑΚΛΕΙΑ» σας προτρέπουμε να γνωρίσετε μαζί μας το νησί με τον τρόπο που σας προτείνουμε μέσα από το πρόγραμμά μας, αλλά και δίνοντάς σας την επιλογή να τρέξετε (εφόσον το επιθυμείτε) ή να πεζοπορήσετε την ημέρα του αγώνα. Η απόφαση είναι δική σας!

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 

Αρχικά δώστε έμφαση στις ημερομηνίες και στα ακτοπλοϊκά!
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΠΕΜΠΤΗ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΑΞΟΣ (BLUE STAR DELOS 7:25 – 12:30) &
στη συνέχεια απο Νάξο σε Ηρακλειά με ΣΚΟΠΕΛΙΤΗ (14:00 ΜΕ 15:30)

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑΣ  (ΒLUE STAR NAXOS 08:00 – 15:00)

ΠΕΜΠΤΗ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!!

Υπολογίστε ότι η άφιξή μας στο νησί γίνεται την Πέμπτη 22 Ιουνίου, με τα πρωϊνά δρομολόγια μέσω Νάξου και φτάνοντας στο νησί στις 15:30 το μεσημέρι. Τακτοποίηση στα δωμάτια και ελεύθερος χρόνος για μια πρώτη γνωριμία με τον Άγιο Γεώργιο που είναι και ένα από τα μεγαλύτερα χωριά του νησιού.

Healthy Life 2022 on boat!!

‘Αγιος Γεώργιος λιμάνι & παραλία

Το βράδυ μας περιμένει ένα welcome party από τη διοργάνωση του αγώνα, ευκαιρία να γνωριστούμε και όλοι μεταξύ μας!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ / ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ & ΤΟΥ ΓΛΕΝΤΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΕΦΙΟΥ! ΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗΣ!!

Ο αγώνας είναι το απόγευμα!

Όσοι είναι δρομείς και ενδιαφέρονται να τρέξουν, επισκεφτείτε το παρακάτω σύνδεσμο: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ  για να ενημερωθείτε αναλυτικά για τις διαδρομές που υπάρχουν. Αφού αποφασίσετε ποια διαδρομή θα επιλέξετε θα συμπληρώσετε την παρακάτω ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ, μέσα στην οποία θα μας ενημερώσετε για την επιλογή σας. Δεν χρειάζεται να κάνετε παράλληλα εγγραφή μόνοι σας, θα σας εγγράψουμε εμείς ομαδικά. (Εαν έχετε κάνει ήδη εγγραφή απλά ενημερώστε μας τηλεφωνικά σε ποιό στάδιο βρίσκεται η εγγραφή σας.)
Όσοι δεν τρέξουν μπορούν να πεζοπορήσουν και  το πρωί χωρίς να σκέφτονται ότι θα κουραστούν.
Για τους πεζοπόρους υπάρχει επιλογή πεζοπορίας, πρωί ή απόγευμα ή και στις δύο!

Η πρωινή πεζοπορία της ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ  θα είναι η παρακάτω:

ΧΩΡΑ / ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑ 420M.
Ξεκινάμε πρωί για να μην μας πιάσει η ζέστη για ΚΟΡΥΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ!
Το νησί δεν είναι μεγάλο και εμείς θέλουμε να βρεθούμε στο ψηλότερο σημείο του. Η υψηλότερη κορυφή του νησιού ονομάζεται του Πάπα που έρχεται σχεδόν κάθετα προς τη θάλασσα σχηματίζοντας κάθετους βράχους με απρόσιτα μικροσπήλαια. Θα ξεκινήσουμε από τα 204m υψόμετρο από την χώρα και θα βρεθούμε μετά από 1.900 μέτρα πεζοπορίας ( σε 420 μέτρα υψόμετρο πάνω από το θάλασσα), στο υψηλότερο σημείο του νησιού.

Στο δρόμο για την κορυφή.

Θα απολαύσουμε την θέα και τον πρωινό μας καφέ που θα έχουμε πάρει μαζί! Μπροστά μας απλώνονται όλες οι μικρές κυκλάδες και η Αμοργός, ενώ από τη νότια και δυτική μεριά Ιος, Σαντορίνη και Ανάφη. Σκέτη ζωγραφιά και με τόσο λίγο κόπο!  Στη συνέχεια θα επιστρέψουμε από την ίδια διαδρομή. Νομίζω ότι η καλύτερη βουτιά που θα κάνουμε θα είναι μετά από αυτή την μικρή ανάβαση!

Η θέα της κορυφής πάντα είναι η καλύτερη!!!

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΠΕΡΊΠΟΥ 2 ΩΡΕΣ μαζί με τη στάση στην κορυφή (γιατί θα πάμε για να απολαύσουμε τη θέα) και την μετακίνηση από τον Αη Γιώργη μέχρι τη Χώρα. Χιλιομετρική κάλυψη πεζοπορίας 3.800 μέτρα. Υψομετρική διαφορά 210 μέτρα.

Περσινό στιγμιότυπο απο πεζοπορία της ομάδας στο νησί.

Μοναδική θέα!

ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΓΩΝΑΣ «ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΗΡΑΚΛΕΙΑ»!!! Θα φορέσουμε όλοι τις μπλούζες της διοργάνωσης και θα στηρίξουμε τον αγώνα με την ενεργή συμμετοχή μας. (Είτε τρέχοντας, είτε πεζοπορώντας).Το πολύ πολύ να περπατήσουμε ακόμη 6 χιλιόμετρα μέσα σε αυτή την ημέρα (να συμπληρώσουμε τα 10.000 βήματα τον ημερήσιο στόχο)! Σιγά τα αυγά! Εμείς πάντως ως Healthy Life, αγαπάμε το τρέξιμο και θέλουμε να σας παρακινήσουμε να το δοκιμάσετε! Αυτή άλλωστε είναι και η ιδέα της συνύπαρξης του Hike and Run. Έχετε ακούσει για το περπατοτρέξιμο? Ίσως ήρθε η ώρα να το επιχειρήσετε!

Στιγμιότυπο απο τον αγώνα του 2022.

Η ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ:
Απόσταση διαδρομής: 6km μεικτή διαδρομή.

Η διαδρομή των 6km είναι κυκλική με εκκίνηση το λιμάνι του οικισμού Αγίου Γεωργίου. Θα ξεκινήσουμε από την Πλατεία Φάνη Γαβαλά με κατεύθυνση προς τον παραδοσιακό οικισμό Άγιος Αθανάσιος (1.700μ περίπου). Σε προκαθορισμένο σημείο θα υπάρχει εθελοντής  θα  στρίψουμε στο μονοπάτι με κατεύθυνση την παραλία Λιβάδι (αριστερά). Εκεί μετά από 1.000μ  (χωματόδρομος/αγροτικός) , θα βρεθούμε στην άσφαλτο και στρίβοντας αριστερά θα κατευθυνθούμε προς το λιμάνι  για τον τερματισμό μας. Ήπιας δυσκολίας διαδρομή.

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΓΛΕΝΤΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΠΟΝΟΜΕΣ
Μετά τον αγώνα έρχεται το παραδοσιακό γλέντι με λαούτα και βιολιά! Θα φάμε και θα χορέψουμε όλοι μαζί σαν να μια μεγάλη οικογένεια που θα μας ενώνει η αγάπη για τη φύση και την άθληση. Και όλα αυτά προσφορά του ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΗΡΑΚΛΕΙΑ.

ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΙΟΥΝΙΟΥ

Το πρωϊνό θα είμαστε αραχτοί στην παραλία στο Λιβάδι! Εκεί τους πιο δραστήριους τους περιμένουν αθλητικές δραστηριότητες! Θα πραγματοποιηθεί τουρνουά Beach Volley. Θα φάμε κάτι ελαφρύ και δροσερό γιατί το απόγευμα θα κάνουμε μια μίνι πεζοπορία!

Απο την παραλία Λιβάδι φεύγει ένα πολύ σύντομο μονοπάτι που οδηγεί στο κάστρο της Ηρακλειάς. Το βλέπεις καθώς κολυμπάς!

Κάστρο Ηρακλειάς.

Παραλία Λιβάδι.

Παραλία Λιβάδι

ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ  (ΠΑΝΑΓΙΑ / ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ / ΜΕΡΙΧΑΣ) 

Οικισμός Παναγιάς ή Χώρα.

Το απόγευμα του Σαββάτου,θα πεζοπορήσουμε σε μια διαδρομή όπου η θέα θα σας μαγέψει. Θα ξεκινήσουμε από τον οικισμό της Παναγιάς με προορισμό τη δυτική άκρη του όρμου του Μέριχα. Η κατάληξη του μονοπατιού μας αποζημιώνει με την φοβερή θέα προς τον όρμο του Μέριχα με τα απόκρημνα κατακόρυφα βράχια ύψους πάνω από 100 μέτρα, τους βράχους με τις σπηλιές από πάνω μας, καταφύγιο και αρπακτικών πτηνών, και φυσικά την γαλάζια απεραντοσύνη του Αιγαίου. Από εδώ θα διακρίνουμε αριστερά μας την παραλία Αμμούδι και δεξιά μας την παραλία του Ασπρου και Κόκκινου Μώλου. Στην επιστροφή θα παρακάμψουμε μέσα από λιθόστρωτα σκαλοπάτια για να βρεθούμε στο ξωκκλήσι του Προφήτη Ηλία. Συνολική διάρκεια δραστηριότητας μαζί με τις στάσεις 2 ώρες. (περίπου 5 χλμ χωρίς ιδιαίτερες υψομετρικές διαφορές).

Μέριχας

Προφήτης Ηλίας, με μαγευτική θέα!

ΚΥΡΙΑΚΗ 25 ΙΟΥΝΙΟΥ

Αααααα κρουαζιέρα θα σε πάωωωω, αααααα γιατί σε νοιάζομαι και σ αγαπάωωωωω……….

Καρβουνόλακος

 

Καιρού επιτρέποντος θα επισκεφτούμε δύο από τις ωραιότερες παραλίες του νησιού, τις ομορφότερες παραλίες του νησιού με βαρκάκι. (Καρβουνόλακος & Αλιμιά όπου θα παραμείνουμε για μπάνιο και στις δύο). Συνολική διάρκεια δραστηριότητας 5.30 ώρες.  Απόσταση με το καραβάκι απο το λιμάνι 45 λεπτά. Σε περίπτωση που δεν πραγματοποιηθεί η δραστηριότητα λόγω καιρικών συνθηκών θα σας επιστραφεί το κόστος των 15 ευρώ.

Η αμμώδης παραλία της Αλιμιάς, με πρόσβαση μόνο δια θαλάσσης.

Καρβουνόλακος

Το απόγευμα ελεύθερο πρόγραμμα για ξεκούραση και για να ανακτήσουμε δυνάμεις για το βραδυνό αποχαιρετηστήριο πάρτυ. Βέβαια για τους nonstop και υπερδραστήριους που δεν κουράζονται με τίποτα, το απόγευμα θα διεξαχθεί στον προαύλιο χώρο του σχολείου, τουρνουά μπάσκετ, με ομάδες 3 Χ3. Όσοι πιστοί του αθλήματος προσέλθετε!!

ΔΕΥΤΕΡΑ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ
Όλα τα καλά, κάποια στιγμή τελειώνουν….
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ στις 8:00 το πρωί και άφιξη στον Πειραιά στις 15:00μμ

 KOΣΤΟΣ τετραήμερου:
220 ευρώ  χωρίς την εκδρομή της Κυριακής με το καραβάκι
235 ευρώ με την εκδρομή της Κυριακής στις παραλίες Αλιμιά και Καρβουνόλακος (πρόσβαση μόνο δια θαλάσσης)

ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ:

 • 4 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο στο Hotel Αγνάντεμα ή στο Hotel Δημήτριος  ή στο Hotel Αnna’s Place ανάλογα με τη διαθεσιμότητα και τον τύπο δωματίου, σας τοποθετούμε στο αντίστοιχο κατάλυμα.
 • Τα ακτοπλοϊκά εισητήρια που αφορούν στα παρακάτω δρομολόγια με BLUE STAR FERRIES :

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΠΕΜΠΤΗ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΑΞΟΣ (BLUE STAR DELOS 7:25 – 12:30)
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑΣ  (ΒLUE STAR NAXOS 08:00 – 15:00)

 • To γεύμα που παρέχεται στο γλέντι στις 23 Ιουνίου από τη διοργάνωση του ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΗΡΑΚΛΕΙΑ
 • Η εγγραφή/ συμμετοχή στον αγώνα (απαραίτητη προϋπόθεση για όλους, δρομείς και πεζοπόρους). Στον τερματισμό θα διατίθενται νερά, χυμοί, φρούτα και τοπικά προϊόντα. Τ-shirt για όλους τους συμμετέχοντες και όλες τις συμμετέχουσες. Καπελάκι και δώρα από χορηγούς και δωροθέτες. Χειροποίητα αναμνηστικά μετάλλια τερματισμού για όλους τους δρομείς και πεζοπόρους.
 • Χειροποίητο αναμνηστικό στους τρεις (3) πρώτους νικητές και νικήτριες κάθε διαδρομής.
 • Με την λήξη των αγώνων θα ακολουθήσουν τιμητικές απονομές και βραβεύσεις KAI παραδοσιακό γλέντι με συνοδεία φαγητού στον προαύλιο χώρο του σχολείου για όλους.
 • Συμμετοχή για όλους τους συμμετέχοντες σε κλήρωση για ένα Ρολόι Polar
 • Εκδρομικά κουπόνια από την Healthy Life για 2 τυχερούς συνολικής αξίας 60 ευρώ.
 • Η συμμετοχή σε όλες τις δράσεις/ αθλητικές διοργανώσεις που θα γίνουν μέσα στο τετραήμερο.

ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΖΟΠΟΡΙΕΣ:

 • Συνοδοί Βουνού
 • Ατομική Ασφάλιση έναντι ατυχήματος
 • Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης
 • Συνοδούς πεζοπορίας με γνώσεις Α’ Βοηθειών
 • Ιχνηλάτηση, αξιολόγηση και σχεδιασμό της διαδρομής.
 • Ομαδικό φαρμακείο
 • Έξοδα διοργάνωσης
 • Έξοδα συνοδών
 • ΦΠΑ 24%
 • Φωτογραφικό υλικό και βίντεο εξόρμησης
 • Διοργάνωση πεζοποριών
 • Μεταφορές με βανάκι απο τον Αη Γιώργη(τόπος διαμονής) μέχρι τα σημεία εκκίνησης των πεζοποριών και επιστροφή.

Τις πεζοπορίες όλων των ημερών που έχουμε όπως πάντα περπατήσει πριν από εσας για αναγνώριση πεδίου.
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ (είστε πάντοτε όλοι σε όλες μας τις εξορμήσεις ασφαλισμένοι στην Εθνική Ασφαλιστική)
Ομαδικό Φαρμακείο, ικανό να καλύψει ακόμη και  δύσκολες περιπτώσεις (π.χ.ράμματα, κάταγμα )
Συμμετέχει συνοδός με ιατρικές γνώσεις για άμεση κάλυψη ατυχημάτων (όχι απλά ένα σεμινάριο πρώτων βοηθειών).

Μικρή ομάδα 30 ατόμων για να διατηρήσουμε το παρεϊστικο κλίμα!
Γιατί πάνω από όλα είμαστε παρέα και κοιτάμε να περνάμε καλά!
Σας περιμένουμε να μας γνωρίσετε, μόνο-η ή με την παρέα σας.

ΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ:

 • Το εισητήριο του Σκοπελίτη ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ  ΑΠΟ ΝΑΞΟ ΓΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΑ την Πέμπτη 22 Ιουνίου (ME ΣΚΟΠΕΛΙΤΗ 14:00 ΜΕ 15:30) καθώς εκδίδεται μέσα στο καράβι το εισητήριο.Να υπολογίζετε 5 ευρώ.
 •  Λοιπά γεύματα και προσωπικά έξοδα.
 • Ότι δεν αναφέρεται παραπάνω!

Όλα για κάποιο λόγο γίνονται! Ας εκμεταλλευτούμε το γεγονός ότι θα πάμε μέσω Νάξου! Μέσα σε 1.30 ώρα προλαβαίνουμε να απολαύσουμε ένα ελαφρύ γεύμα, ή έναν καφέ με ένα γλυκό στο πανέμορφο λιμάνι της Νάξου!

Μην παραλείψετε να ρίξετε μια ματιά στα παρακάτω βίντεο, για να πάρετε μια γεύση από τη περσινή  διοργάνωση, μέσα απο το φακό του Γιάννη και το “χέρι” της Λίτσας. 

 

 

 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΗ ΘΕΣΕΩΣ ΜΕ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ 100 ΕΥΡΩ ΜΕΧΡΙ 20 ΜΑΙΟΥ .
ΕΞΩΦΛΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΩΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ ΕΩΣ 9 ΙΟΥΝΙΟΥ

ΑΚΥΡΩΤΙΚΑ / ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
Τα ποσόν καταβάλλεται σε 2 δόσεις (50% με την αίτηση και την εξόφληση μέχρι 9 Iουνίου) και δεν επιστρέφεται σε περίπτωση ακύρωσης, καθώς θα έχουμε προαγοράσει για εσάς εισιτήρια ακτοπλοϊκά, κράτηση ξενοδοχείου και αγορά συμμετοχής στο “ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΗΡΑΚΛΕΙΑ” Σε περίπτωση ακύρωσης σας επιστρέφουμε τα ακτοπλοϊκά σας εισητήρια και μπορείτε μόνοι σας να τα εξαργυρώσετε.
H διοργάνωση του “ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΗΡΑΚΛΕΙΑ” ενδέχεται να τροποποιήσει το πρόγραμμά της, εάν το κρίνει απαραίτητο για τον καλύτερο συντονισμό της εκδήλωσης. Σε αυτή την περίπτωση ουδεμία ευθύνη φέρνει το HEALTHY LIFE έναντι των συμμετεχόντων, σε σχέση πάντα με το πρόγραμμα της διοργάνωσης.
Ακυρώσεις και επιστροφές χρημάτων  λόγω covid δεν υφίστανται.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ?
Για να πάρεις μέρος στην εξόρμηση θα πρέπει να συμπληρώσεις την αίτηση που θα βρείς στον ενεργοποιημένο σύνδεσμο: ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Στη συνέχεια θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για τα επόμενα βήματα.

Σε περιμένουμε να ζήσουμε μαζί αυτή τη μοναδική εξόρμηση στη φύση, είτε μόνος, είτε με παρέα θα γίνεις μέρος της δικής μας παρέας!!

Γιατί η ζωή στη φύση είναι πιο ωραία, πόσο μάλλον με παρέα και άθληση!!!

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 690 679 5749 Ειρήνη

Υ.Γ. Aν σας άρεσε αυτή η δραστηριότητα μπορείτε να το μοιραστείτε. Αν θέλετε να ενημερώνεστε για θέματα καλής υγείας (άσκηση, διατροφή, ψυχολογία), αλλά και για τις εξορμήσεις / δραστηριότητες μας στην φύση, δεν έχετε παρά να μας ακολουθήστε μας στα social media:

https://www.facebook.com/bloghealthylife
https://www.instagram.com/bhealthylife/
https://www.youtube.com/healthylife

Healthy life, better life!!!
Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ του Healthy life: Υγεία δεν είναι μόνο γυμναστική και διατροφή! Είναι ο τρόπος που σκεφτόμαστε και πράττουμε. Είναι το περιβάλλον στο οποίο ζούμε!

Υ.Γ. Το φωτογραφικό υλικό είναι πνευματική ιδιοκτησία του HealthyLife απο προηγούμενη εξόρμησή του και απαγορεύεται η χρήση του, χωρίς τη συναίνεση του.

Διαβάστε ακόμη

Αφήστε το σχόλιό σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Περισσότερα

Πολιτική απορρήτου και cookies