Πεζοπορική ιστορική αναδρομή Μαραθώνα & την Οινόη.

απο Irene's Healthy Life

Αν θελεις  να ζήσεις μία περιπέτεια σε κοντινή απόσταση εντός Αττικής,να δεις τον μεσαιωνικό Πύργο της Οινόης,να περάσεις τον ποταμό Χάραδρο και να φτάσεις στο Φράγμα του Μαραθώνα τότε έλα στην παρέα τoυ HEALTHY LIFE.  Πεζοπορούμε σε μια μοναδική διαδρομή που συνδυάζει φύση και ιστορικά στοιχεία.

Έχουμε πολλά να δούμε σε αυτή την διαδρομή:

Τον Μεσαιωνικό Πύργο Οινόης,  το Ιερό του Πυθίου Απόλλωνος, το Εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων, τον Αρχαίο Λιθόστρωτο Δρόμο, αλλά και το όμορφο Φαράγγι της Οινόης με τα πλατάνια του, το φράγμα της Λίμνης του Μαραθώνα και το πιστό αντίγραφο του θησαυροφυλακίου των Δελφών.

 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑΣ :
Χιλιόμετρα : ~ 9 klm
Υψομετρικά : ~ 200 m
Διαδρομή: 🔄 Κυκλική

ΛΟΙΠΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

✅ KYΡΙΑΚΗ 30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

✅ ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 10: 30 π.μ. (προβλεπόμενη διάρκεια 4 ώρες συνολικά).

✅ Μεταφορά στην Οινόη με δικά μας μέσα. Συνάντηση στην Οινόη στο σημείο που θα ενημερώσουμε τους συμμετέχοντες.

✅Κόστος συμμετοχής:10 ευρω (πληρωμή μέσω τραπέζης).

✅Απευθύνεται και σε αρχάριους.

ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :
▪️Ατομική Ασφάλιση έναντι ατυχήματος
▪️Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης
▪️Συνοδούς πεζοπορίας με γνώσεις Α’ Βοηθειών
▪️Ομαδικό φαρμακείο
▪️Έξοδα διοργάνωσης
▪️Έξοδα συνοδών
▪️ΦΠΑ 24%
▪️Φωτογραφικό υλικό και βίντεο εξόρμησης
▪️Διοργάνωση πεζοπορίας

 

 

METΡΑ COVID free 19
Ο λόγος που αποφεύγουμε την μετακίνηση με το πούλμαν είναι για να νιώθουμε όλοι μεγαλύτερη ασφάλεια. Τηρούμε τις αποστάσεις στην φύση. Την ώρα της προσέλευσης και μέχρι να γίνει ο έλεγχος και η θερμομέτρηση η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική.  Όλοι  οι συμμετέχοντες επιδικνύουν το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή το rapid test πριν ξεκινήσουμε την πεζοπορία μας.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ?
Για να πάρεις μέρος στην εξόρμηση θα πρέπει να συμπληρώσεις την αίτηση που θα βρείς στον ενεργοποιημένο σύνδεσμο: ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Στη συνέχεια θα λάβεις δικό μας απαντητικό e mail με τα επόμενα βήματα.

Σε περιμένουμε να ζήσουμε μαζί αυτή τη μοναδική εξόρμηση στη φύση, είτε μόνος, είτε με παρέα θα γίνεις μέρος της δικής μας παρέας!!

Γιατί η ζωή στη φύση είναι πιο ωραία, πόσο μάλλον με παρέα!!!

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 690 679 5749 Ειρήνη

Υ.Γ. Aν σας άρεσε αυτή η δραστηριότητα μπορείτε να το μοιραστείτε. Αν θέλετε να ενημερώνεστε για θέματα καλής υγείας (άσκηση, διατροφή, ψυχολογία), αλλά και για τις εξορμήσεις / δραστηριότητες μας στην φύση, δεν έχετε παρά να μας ακολουθήστε μας στα social media:

https://www.facebook.com/bloghealthylife
https://www.instagram.com/bhealthylife/
https://www.youtube.com/healthylife

Healthy life, better life!!!
Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ του Healthy life: Υγεία δεν είναι μόνο γυμναστική και διατροφή! Είναι ο τρόπος που σκεφτόμαστε και πράττουμε. Είναι το περιβάλλον στο οποίο ζούμε!

Υ.Γ. Το φωτογραφικό υλικό είναι πνευματική ιδιοκτησία του HealthyLife απο προηγούμενη εξόρμησή του και απαγορεύεται η χρήση του, χωρίς τη συναίνεση μας.

Διαβάστε ακόμη

Αφήστε το σχόλιό σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Περισσότερα

Πολιτική απορρήτου και cookies