Πότε όμως πρέπει να καταναλώσουμε το πρωινό μας, απο την ώρα που ξυπνάμε;

απο Irene's Healthy Life

Ολοι γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι το πρωινό γεύμα.  Πότε όμως πρέπει να καταναλώσουμε το πρωινό μας, απο την ώρα που ξυπνάμε; Μικρά έξυπνα μυστικά που κάνουν τη διαφορά!!!

Πολλοί άνθρωποι βιάζονται πολύ το πρωί για να φάνε πρωινό στο σπίτι τους και το μεταφέρουν στο γραφείο ή στη δουλειά τους. Είναι σωστή αυτή η τακτική;
Σύμφωνα με τους ειδικούς, θα πρέπει να τρώμε το πρωινό μας μέσα σε μία ώρα από την ώρα που ξυπνάμε. Κάποιοι υποστηρίζουν και στο πρώτο μισό της ώρας. Μετά απο το πέρας της ώρας ο οργανισμός το αντιλαμβάνεται ως το επόμενο γεύμα . Το πρωινό σας, έχει κάνει φτερά, ως ενεργοποίηση του μεταβολισμού.

Το πρωινό «ξυπνάει» τον μεταβολισμό. Πολλές μελέτες έχουν δείξει πως το φαγητό νωρίς το πρωί ενεργοποιεί τον μεταβολισμό και τον διατηρεί ενεργό καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Μετά τη νυχτερινή “νηστεία” ο οργανισμός έχει ανάγκη τα θρεπτικά συστατικά και τις βιταμίνες του πρωινού γεύματος για να μπορεί να αποδώσει το σώμα και ο εγκέφαλός μας στο έπακρο στις απαιτήσεις της ημέρας.

Healthy life, better life!!!

Διαβάστε ακόμη

Αφήστε το σχόλιό σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Περισσότερα

Πολιτική απορρήτου και cookies