Yοga meets Horses. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

απο Irene's Healthy Life

Σας προσκαλούμε σε ένα πολύ ιδιαίτερο event όπου η ηρεμία και η εσωτερική δύναμη που μας προσφέρει μια πρακτική της γιόγκα, έρχεται να συναντήσει τα μοναδικά συναισθήματα που μας δημιουργεί η αλληλεπίδραση με το άλογο.

Θα βρεθούμε σε ένα πολύ όμορφο οργανωμένο εξωτερικό χώρο, μέσα στο πράσινο, κάτω από τα πεύκα, εκεί όπου ζουν και σταυλίζονται τα άλογα με τα οποία θα αλληλεπιδράσουμε, όλα με την απαραίτητη ασφάλεια, αφού τα άλογα θα βρίσκονται ελεύθερα στο δικό τους περιφραγμένο χώρο!
Αρχικά θα απλώσουμε τα στρωματάκια μας και θα κάνουμε την πρακτική μας, υπό τους ήχους των θρόϊσμάτων από τα φύλλα των δέντρων και το άκουσμα από τις οπλές των αλόγων. Κάποιες στιγμές μπορεί να περάσουν δίπλα μας!
Θα εναμορμονιστούμε με την εποχή του φθινοπώρου και θα αποβάλουμε μέσω καθοδήγησης στη θέση savasana στο κλείσιμο, ότι δεν μας χρειάζεται. Θα το αφήσουμε να φύγει! (Let it go practise!). Θα επιτρέψουμε να επιστρέψει στη γη κάθε τι που μας βαραίνει, όπως πέφτουν τα φύλλα αυτή την εποχή από τα δέντρα.
Στη συνέχεια θα γνωρίσουμε και θα συναναστραφούμε με τα εκπαιδευτικά ήρεμα άλογα, θα ενημερωθούμε για τη ζωή των αλόγων και το υπέροχο άθλημα της ιππασίας, ενώ θα έχετε την ευκαιρία να ιππεύσετε ένα άλογο (όσοι επιθυμούν) για μια πρώτη επαφή.
Τα άλογα έχουν ιδιαίτερα αναπτυγμένη την συναισθηματική νοημοσύνη και έτσι μπορούν να γίνουν ο καθρέπτης της ψυχής μας. Η αλληλεπίδραση με τα άλογα, μας βοηθά να ξεπεράσουμε τους φόβους μας και να αποκτήσουμε περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό μας.
Η επαφή με τα άλογα, έχει αποδειχθεί ιδιαίτερη αποτελεσματική για να αποβάλουμε το στρές της πιεστικής ζωής που ζούμε και υποστηρικτική σε προβλήματα σχέσεων και επικοινωνίας.
Θα κλείσουμε αυτή την υπέροχη εμπειρία, απολαμβάνοντας το κρασάκι μας μαζί με finger food, υπο το φώς των κεριών και lounge μουσικής υπόκρουσης, ( στην ύπαιθρο χωρίς να αλλάξουμε χώρο, στους ξύλινους πάγκους του χώρου, κάτω από τα δέντρα).
Ευκαιρία για μοίρασμα εμπειριών, συζήτηση και άνοιγμα καρδιάς προς το νέο.
Κρατήσεις θέσεων εως Πέμπτη 26 Οκτωβρίου.
Περιορισμένος αριθμός συμμετεχόντων, 10 άτομα!
Για να εξασφαλίσετε τη θέση σας, θα πρέπει να συμπληρώσετε την παρακάτω αίτηση και να προκαταβάλετε το ποσόν των 25 ευρώ.
Συμμετοχή στη δράση 25 ευρώ.
Διάρκεια δραστηριότητας περίπου 3 ώρες:
18:00 με 18:30 συναναστροφή και αλληλεπίδραση με τα άλογα, ίππευση αλόγου.
(Όποιος επιθυμεί ιππεύει, είτε για μια μικρή βόλτα, είτε μόνο για τη φωτογραφία!)
18:30 με 20:00 πρακτική γιόγκα
20:00 με 20:45 Οινοσυζητήσεις (wine chatting) & πλατώ με μεζεδάκια (finger food)  με lounge μουσική υπόκρουση.
Σας περιμένουμε!!!
NAMASTE!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

✅ Τόπος διεξαγωγής της εκδήλωσης: ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ (Το ακριβές σημείο συνάντησης, θα δοθεί στους συμμετέχοντες).

✅Απευθύνεται σε αρχάριους με καλή φυσική κατάσταση.

ΔΕΝ χρειάζεται προηγούμενη εμπειρία.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ?
Για να πάρεις μέρος στην εξόρμηση θα πρέπει να συμπληρώσεις την αίτηση που θα βρείς στον ενεργοποιημένο σύνδεσμο: ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Στη συνέχεια θα λάβεις δικό μας απαντητικό e mail με τα επόμενα βήματα.

Σε περιμένουμε να ζήσουμε μαζί αυτή τη μοναδική εμπειρία στη φύση, είτε μόνος, είτε με παρέα θα γίνεις μέρος της δικής μας παρέας!!

Γιατί η ζωή στη φύση είναι πιο ωραία, πόσο μάλλον με παρέα!!!

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 690 679 5749 Ειρήνη

Υ.Γ. Aν σας άρεσε αυτή η δραστηριότητα μπορείτε να το μοιραστείτε. Αν θέλετε να ενημερώνεστε για θέματα καλής υγείας (άσκηση, διατροφή, ψυχολογία), αλλά και για τις εξορμήσεις / δραστηριότητες μας στην φύση, δεν έχετε παρά να μας ακολουθήστε μας στα social media:

https://www.facebook.com/bloghealthylife
https://www.instagram.com/bhealthylife/
https://www.youtube.com/healthylife

Healthy life, better life!!!
Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ του Healthy life: Υγεία δεν είναι μόνο γυμναστική και διατροφή! Είναι ο τρόπος που σκεφτόμαστε και πράττουμε. Είναι το περιβάλλον στο οποίο ζούμε!

Διαβάστε ακόμη

Αφήστε το σχόλιό σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Περισσότερα

Πολιτική απορρήτου και cookies