12 συμβουλές για να μας φέρει ο Νοέμβριος, πιο κοντά στους στόχους μας.

απο Irene's Healthy Life

Το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε όταν μπαίνει ένας νέος μήνας, είναι να σκεφτούμε  νέους στόχους, νέες ευκαιρίες και νέες πιθανότητες. Έχουμε την ευκαιρία να ξεκινήσουμε απο την αρχή ή και να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας, με νέα δυναμική.

 Μην ανησυχείτε αν δεν πετύχατε ήδη τους στόχους του μήνα που πέρασε. Απλά ελέξγτε εαν οι στόχοι σας  είναι εφικτοί για να μην απαγοητεύεστε.  Αφιερώστε χρόνο και προσπάθεια. Οτιδήποτε θέλετε να πετύχετε στη ζωή σας, να θυμάστε είναι ΠΙΘΑΝΟ να συμβεί.

Μερικές συμβουλές που θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν ώστε να μην απελπίζεστε και να συνεχίζετε τον “αγώνα” που εσείς έχετε ορίσει.

 1. ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΑΥΣΤΗΡΟΣ ΚΡΙΤΗΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΣΑΣ: Να είστε περήφανοι για το πού βρίσκεστε τώρα, για το τι έχετε δημιουργήσει και για το πόσο μακριά έχετε φτάσει.
 2. ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΟΠΟΥΣ ΣΑΣ: Βρείτε τις νίκες και γιορτάστε τις. Μικρές ή μεγάλες δεν έχει σημασία. Κάθε πρόοδος και κάθε βήμα που σας φέρνει κοντά στον στόχο σας καθημερινά, είναι νίκη.

 3. MINDSET: Το MINDSET σας είναι το παν. Να είστε συνεπείς με τις σκέψεις σας.

 4. TEAM VICTORY: Να είστε ευτυχείς για την επιτυχία της ομάδας σας και εκείνων που βρίσκονται γύρω σας.

 5. Πειθαρχία: Χωρίς Πειθαρχία τίποτα δεν θα πετύχει. Αποφύγετε να αφήνετε την ημέρα σας στην τύχη της χωρίς πρόγραμμα.

 6. ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ : Είμαστε προϊόν των συνηθειών μας. Δημιουργήστε τις συνήθειες που θα παράγουν τα αποτελέσματα που επιθυμείτε.

 7. ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ: Οι προκλήσεις είναι ευκαιρίες για ανάπτυξη. Μάθετε από τις προκλήσεις και τους αγώνες που δίνετε και αναπτυχθείτε μέσα απο αυτό.

 8. ΕΣΤΙΑΣΗ: Μείνετε επικεντρωμένοι στο ΟΡΑΜΑ και στην κατεύθυνση που οδηγεί σε αυτό. Καλλιεργήστε τη μακροπρόθεσμη όραση. Πως βλέπετε τον εαυτό σας σε ένα δίμηνο, εξάμηνο, χρόνο, πενταετία.

 9. ΠΙΣΤΕΨΤΕ: Πιστέψτε σε αυτό που κάνετε, ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα. Απλά πιστέψτε σε ΣΑΣ.

 10. Η ΣΥΓΚΡΙΣΗ είναι ο κλέφτης: Κάθε λεπτό που περνάτε για να σκεφτείτε τι έχει κάποιος άλλος ή να συγκρίνετε τον εαυτό σας με το ταξίδι του, αφαιρεί από το χρόνο που θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε κάτι εξαιρετικό για τον εαυτό σας.

 11. UNLIMITED YOU: Τα μόνα όρια που πραγματικά βγαίνουν είναι αυτά που βάζουμε στον εαυτό μας.

 12. ΔΙΩΞΤΕ ΤΗΝ  ΑΡΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ: Είναι τόσο εύκολο να γλιστρήσετε σε ζήλια, σύγκριση, αποθάρρυνση, χαμηλή αυτοεκτίμηση και άγχος. Παλέψτε για την επιτυχία σας για να μείνετε έξω από όλα αυτά. Αυτές οι αρνητικές νοοτροπίες θα σας κρατήσουν πίσω.

Σας εύχομαι ένα πολύ χαρούμενο και επιτυχημένο Νοέμβριο 2020 ❤

Ειρήνη Μπαμπαλή MBA
Health Coach
Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Υ.Γ. Aν σας άρεσε αυτό το άρθρο μπορείτε να το μοιραστείτε. Αν θέλετε να ενημερώνεστε για θέματα καλής υγείας (άσκηση, διατροφή, ψυχολογία), αλλά και για τις εξορμήσεις / δραστηριότητες μας στην φύση, δεν έχετε παρά να μας ακολουθήστε μας στα social media:

https://www.facebook.com/bloghealthylife
https://www.instagram.com/bhealthylife/
https://www.youtube.com/healthylife

Healthy life, better life!!!
Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ του Healthy life: Υγεία δεν είναι μόνο γυμναστική και διατροφή! Είναι ο τρόπος που σκεφτόμαστε και πράττουμε. Είναι το περιβάλλον στο οποίο ζούμε!

Διαβάστε ακόμη

Αφήστε το σχόλιό σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Περισσότερα

Πολιτική απορρήτου και cookies