Δωρεάν ψυχολογική στήριξη απο το Gestalt Foundation.

απο Irene's Healthy Life

Όλο αυτό που βιώνουμε, σίγουρα μας έχει ξεβολέψει αρκετά. Κάποιους μπορεί να μας έχει φτάσει στα όριά μας. Μπορεί να νιώθουμε την ανάγκη να πάρουμε τη βοήθεια ειδικού επαγγελματία για ψυχολογική στήριξη, όμως τα οικονομικά μας να μην μας το επιτρέπουν μιας και οι δουλειές μας, πάνε απο το κακό στο χειρότερο.

Τα νέα καθημερινά είναι αποκαρδιωτικά και υπάρχουν άνθρωποι που δεν μπορούν να αντέξουν όλη αυτή την πίεση.

Άνθρωποι που λύγισαν και χρειάζονται βοήθεια. Ευτυχώς έννοιες, όπως η αληλεγγύη και προσφορά προς τον συνάνθρωπο, ο εθελοντισμός και άλλα ωραία δεν χάθηκαν απο το προσκήνιο.

Ο λόγος για τους όταν οι ψυχοθεραπευτές του Gestalt Foundation (Κέντρο Ψυχοθεραπείας και Εκπαίδευσης) που αποφάσισαν να προσφέρουν βοήθεια σε όσους χρειάζονται τη στήριξή τους.

Δωρεάν θεραπείες Gestalt: Συγκεκριμένα, ξεκίνησαν ήδη, μια καινούρια τηλεφωνική και διαδικτυακή πρακτική, προσφέροντας εθελοντικά, συνεδρίες συμβουλευτικής και ψυχολογικής στήριξης Gestalt, μέσω Skype, Messenger, Viber, WhatsApp ή ακόμα και τηλεφωνικά, σε όποιον τις έχει πραγματικά ανάγκη!

Οι δωρεάν συνεδρίες Gestalt θα έχουν συγκεκριμένη διάρκεια και περιοδικότητα, ενώ θα ακολουθούν τις αρχές και τον κώδικα δεοντολογίας των συμβούλων ψυχικής υγείας και ψυχοθεραπευτών Gestalt.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί τους έτσι ώστε  να ορίσετε την πρώτη τηλεφωνική ή διαδικτυακή συνεδρία.
Παρακαλούμε προωθήστε το μήνυμα σε όποιον νομίζετε ότι το έχει ανάγκη!
Όλοι μαζί… θα το ξεπεράσουμε κι αυτό!
Σας ευχαριστώ πολύ,
Ειρήνη

Ειρήνη Μπαμπαλή
Health Coach (Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.)

Υ.Γ. Aν σας άρεσε αυτό το άρθρο μπορείτε να το μοιραστείτε. Αν θέλετε να ενημερώνεστε για θέματα καλής υγείας (άσκηση, διατροφή, ψυχολογία), αλλά και για τις εξορμήσεις / δραστηριότητες μας στην φύση, δεν έχετε παρά να μας ακολουθήστε μας στα social media:

https://www.facebook.com/bloghealthylife
https://www.instagram.com/bhealthylife/
https://www.youtube.com/healthylife

Healthy life, better life!!!
Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ του Healthy life: Υγεία δεν είναι μόνο γυμναστική και διατροφή! Είναι ο τρόπος που σκεφτόμαστε και πράττουμε. Είναι το περιβάλλον στο οποίο ζούμε!

Διαβάστε ακόμη

Αφήστε το σχόλιό σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Περισσότερα

Πολιτική απορρήτου και cookies