Εστίασε στο μέσα σου και στη μοναδικότητά σου!

απο Irene's Healthy Life

Πάντα πίστευα ότι η υγεία εξαρτάται κυρίως εκ των έσω μας. Γιατί ως γνωστόν όπως λέει και η λαϊκή ρύση «η στεναχώρια γεννά ασθένειες».

Αυτός είναι και ο λόγος που το www. Ireneshealthylife.com δίνει βαρύτητα σε θεματολογία σφαιρική, αγγίζοντας και θέματα ψυχολογίας αλλά και περιβάλλοντος.

 Η φιλοσοφία της σελίδας είναι:

“Υγεία δεν είναι μόνο διατροφή και γυμναστική. Είναι ο τρόπος που σκεφτόμαστε και πράττουμε. Είναι το περιβάλλον στο οποίο ζούμε.”

Μπορεί ίσως να κουράζω τους παλαιότερους, αλλά υπάρχουν και οι νεοεισερχόμενοι που χρειάζεται να μάθουν για τι μιλάμε εδώ μέσα. Εμείς οι Healthylifers. Που είμαστε μια ομάδα με τα ίδια ενδιαφέροντα και τις ίδιες ανησυχίες.

Με αφορμή αυτό θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας μια διαπίστωση. Μεγάλα sites που ασχολούνταν μέχρι στιγμής αποκλειστικά με την γυμναστική και αγγίζοντας και μερικώς την διατροφή, βλέπω να κάνουν κι αυτά τώρα μια στροφή προς το εσωτερικό κομμάτι του ανθρώπου αλλά και δίνοντας έμφαση στο περιβάλλον, στην φύση! Χαίρομαι! Πραγματικά χαίρομαι! Γιατί εκεί βρίσκονται οι πραγματικές ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου και μόνο μέσω της αυτογνωσίας και της αυτοβελτίωσης μπορεί να βρεί κανείς την ευτυχία του και να έχει την υγειά του. Προς Θεού, δεν είπα ότι ανακάλυψα τον τροχό, αλλά όσοι με γνωρίζουν περισσότερο εδώ μέσα, ξέρουν πολύ καλά, πως πάντα έτσι ήμουν.

Διαβάστε επίσης: Η αυτογνωσία σου παρέχει δύναμη ελευθερίας.

Και μια συμβουλή για όλους μας. Το λέω δυνατά για να ακούω κι εγώ. Δεν σας κρύβω ότι μου πήρε χρόνο μέχρι να βρώ τα δικά μου πατήματα. Μέχρι που σταμάτησα να κοιτάζω τι κάνουν οι άλλοι για να μην επηρεάζομαι και να βγάλω αποκλειστικά τη δική μου φωνή.

Τίποτα δεν μπορεί να βγεί ίδιο γιατί ο καθένας είναι μοναδικός. Και όσο αυτό δεν βγαίνει από μέσα σου και είναι απλά ένα copy paste, τόσο θα φαίνεται όλο και περισσότερο! Γιατί απλά θα του λείπει η ψυχή και η όρεξη! Όσο μπαίνει κάποιος στη διαδικασία της αντιγραφής και του ανταγωνισμού χάνει τον δρόμο του χωρίς να το καταλάβει.

“Πάντα να είσαι μια πρώτης τάξεως εκδοχή του εαυτού σου, παρά μια δευτεροκλασάτη εκδοχή κάποιου άλλου.” Τζούντυ Γκαρλαντ.

Να κοιτάτε τον στόχο σας και να μένετε εστιασμένοι σε αυτόν. Μην παρασύρεστε. Βγάλτε τη δική σας μοναδικότητα, εστιάστε στα δικά σας δυνατά σημεία και η προσπάθειά σας θα είναι πιο άκοπη, πιο ουσιαστική και με πιο ωραίο αποτέλεσμα.

Διαβάστε επίσης : Εστίασε στη μοναδικότητά σου.

Θα κλείσω με κάτι αγαπημένο: « Όταν προσπαθούμε να γίνουμε καλύτεροι από ότι είμαστε, τα πάντα γύρω μας γίνονται επίσης καλύτερα» Paulo Coehlo.

Κάτω απο την ελιά, εργασία και χαρά!

Αν συμφωνείτε με τις παραπάνω τοποθετήσεις , τότε απλά like & share. Έτσι για να μου δώσετε δύναμη να συνεχίσω! Για να πάει καλά η εβδομάδα! Ο μήνας και το υπόλοιπο καλοκαίρι. Σας ευχαριστώ για άλλη μια φορά που είστε εδώ και επικοινωνείτε μαζί μας.
Με εκτίμηση προς όλους εσάς, αγαπημένοι μου αναγνώστες.

Written by author Irene B.
Ηealthy life, better life!!!

Διαβάστε ακόμη

Αφήστε το σχόλιό σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Περισσότερα

Πολιτική απορρήτου και cookies