2000 followers, 2000 ευχαριστώ!
Γινόμαστε περισσότεροι και γιορτάζουμε!

απο Irene's Healthy Life

Σας ευχαριστώ πολύ που βρίσκεστε εδώ στη παρέα του Healthy Life. Σας ευχαριστώ για την στήριξή σας. Είναι πολύ ενθαρρυντικό να λαμβάνω μηνύματά σας.Με ρωτάτε διάφορα αλλά ομολογώ τα πιο ωραία είναι τα απλά…. οι καλημέρες σας. Υπάρχει κάτι πιο όμορφο από το να στείλεις την καλημέρα σου σε κάποιον που δεν γνωρίζεις προσωπικά; Μια καλημέρα που δεν αποσκοπεί πουθενά, παρά μόνο στην ίδια την ευχή; Σας ευχαριστώ από την καρδιά μου.

2000 followers μαζί με με 2000 σκέψεις στο μυαλό μου. Μπορεί να ακούγεται υπερβολικό αλλά έχει μεγάλη δόση αλήθειας.
Είναι αυτό που σου συμβαίνει, όταν θέλεις να είσαι σωστός και υπεύθυνος απέναντι στους αναγνώστες σου.

Η αλήθεια είναι ότι η καθημερινότητά μου έχει αλλάξει. Είστε η πρώτη και η τελευταία σκέψη της ημέρας μου. Οι φίλοι μου το γνωρίζουν καλά! Καθημερινά κάνω τουλάχιστον δύο αναρτήσεις και πάντα σκέφτομαι, «άραγε αυτό θα τους αρέσει;» Και είναι λογικό, να ανησυχώ και να θέλω να είμαι άξια της εμπιστοσύνης που δείχνετε, στο περιεχόμενο της σελίδας. Η μάλλον καλύτερα, δεν είναι μόνο λογικό αλλά είναι άκρως ανθρώπινο. Να αναρωτιέμαι αν  «τρέχει» καλά…και το μοιράζομαι αυτό μαζί σας. Μοιράζομαι την ανησυχία μου και τις ανασφάλειές μου. Και ποιος σας είπε ότι εγώ δεν έχω ανασφάλειες; Και γιατί μην έχω παρακαλώ; Εμένα ποιος θα με εμψυχώσει και θα μου δώσει κίνητρο να συνεχίσω; μα φυσικά εσείς με τα σχόλιά σας.

Να ξέρατε, πόσο χαίρομαι όταν μου αφήνετε ένα σχόλιο. Δεν έχει σημασία αν είναι αρνητικό ή θετικό, ειλικρινά. Είναι ο μόνος τρόπος για να μας δείξετε ότι είστε ενεργοί εδώ και ότι αυτά που αναρτούμε, τα βρίσκετε ενδιαφέροντα. Είναι όπως το χειροκρότημα για τον καλλιτέχνη. Να σχολιάζετε όποτε θέλετε να πείτε κάτι. Ήδη αρκετοί το κάνετε, ωστόσο να πληροφορήσω με την ευκαιρία τους νεότερους ότι η σελίδα έχει χαρακτήρα blogging, οπότε και θεμιτό και επιθυμητό είναι το σχόλιό σας. Eλεύθερα! Όχι άσχετα βέβαια, πάντα εντός θέματος και με ευγένεια προς όλους. Είμαστε όλοι μια μεγάλη παρέα με ένα κοινό στόχο. ‘Ενα καλύτερο τρόπο ζωής. Με υγεία τόσο σωματική όσο και ψυχική.

Θα προσέξατε ίσως, ότι μιλάω στον πληθυντικό.Θέλω για άλλη μια φορά να ευχαριστήσω τους συνεργάτες αυτής της σελίδας, για την καταπληκτική δουλειά τους και την συμμετοχή τους. Η ομαδική δουλειά είναι πάντα καλύτερη απο την ατομική κάτω απο προϋποθέσεις.
Όμως πρέπει να γιορτάσουμε το γεγονός ότι γινόμαστε περισσότεροι, ότι η παρέα του Healthy life, μεγαλώνει.
Και γιορτή σημαίνει χαρά και δώρα…τι σας έχουμε ετοιμάσει;
Να είστε καλά και να γιορτάζετε κι εσείς την κάθε μέρα σας, για τον δικό σας προσωπικό λόγο. Έτσι απλά, γιατί διαλέγετε να είστε χαρούμενοι!
Δυο χιλιάδες ευχαριστώ, ενα για τον καθένα προσωπικά!
Συντάκτης: Ειρήνη Μπαμπαλή
Healthy life, better life!!!

Διαβάστε ακόμη

Αφήστε το σχόλιό σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Περισσότερα

Πολιτική απορρήτου και cookies